Sony cybershot DSC-F55E

Sony cybershot DSC-F55E

Sony cybershot DSC-F55E

95 x bekeken sinds 01 mrt 2024 17:18

Omschrijving

Inclusief, SD-opslagkaart
gebruikshandleiding
batterij + oplader


Sony CyberShot DSC-F55E-specificaties
Hieronder vindt u de productspecificaties en de handleidingspecificaties van de Sony CyberShot DSC-F55E.

De Sony CyberShot DSC-F55E is een fotocamera die een scala aan functies biedt voor het vastleggen van beelden van hoge kwaliteit. Deze camera is ontworpen met het oog op functionaliteit en is licht en compact, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken is voor diverse fotografiebehoeften.

Uitgerust met een 5,1 megapixel beeldsensor produceert de Sony CyberShot DSC-F55E gedetailleerde en scherpe beelden. Het beschikt ook over een lens met 3x optische zoom, waardoor gebruikers dichter bij hun onderwerp kunnen komen zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit. Bovendien beschikt deze camera over een ingebouwde flitser, die voor voldoende verlichting zorgt in situaties met weinig licht.

De Sony CyberShot DSC-F55E biedt meerdere opnamemodi, waaronder automatische, handmatige en scène-opties, waardoor gebruikers instellingen kunnen aanpassen op basis van hun specifieke voorkeuren en opnameomstandigheden. Het beschikt ook over een reeks creatieve filters en effecten, zoals zwart-wit, sepia en fisheye, waardoor fotografen hun eigen artistieke toets aan hun afbeeldingen kunnen toevoegen.

Met een 2,5-inch LCD-scherm kunnen gebruikers met de Sony CyberShot DSC-F55E eenvoudig hun foto's bekijken en bekijken. Het biedt ook video-opnamemogelijkheden, waardoor gebruikers waardevolle momenten in beweging kunnen vastleggen.

Deze camera wordt aangedreven door een oplaadbare lithium-ionbatterij, die voldoende stroom levert voor langere opnamesessies. De Sony CyberShot DSC-F55E ondersteunt ook verschillende opslagmogelijkheden, waaronder Memory Stick- en Memory Stick PRO Duo-kaarten, waardoor er voldoende ruimte is voor het opslaan van foto's en video's.

Over het geheel genomen is de Sony CyberShot DSC-F55E een betrouwbare en veelzijdige camera die geschikt is voor fotografen van alle niveaus. De combinatie van beeldkwaliteit, compact ontwerp en aanpasbare instellingen maakt het een praktische keuze voor het vastleggen van gedenkwaardige momenten.

Kenmerken

Categorie
Analoge compactcamera's
Merk
Sony
Conditie
Duidelijke gebruikssporen

1 maand actief op Fotoapparatuur

rotterdam

(Niet gevalideerde gebruiker)