Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Help

Hoe kan ik iets te koop aanbieden?

Je moet eerst jezelf aanmelden (registreren) als je dat nog niet gedaan hebt. Daarna kan je advertenties plaatsen door naar Inloggen te gaan. Als je nog niet aangemeld bent klik dan hier: Aanmelden Wel aangemeld? Klik dan hier om een advertentie toe te voegen: Inloggen

Wat kost het plaatsen van een advertentie?

Adverteren op fotoapparatuur.nl is gratis voor particulieren!

Hoe kan ik mijn advertentie verwijderen?

Log eerst in door naar Inloggen te gaan via het menu bovenin het scherm. Klik na het succesvol inloggen op je emailadres en kies 'Mijn Advertenties'. Je ziet nu een lijst met al je advertenties. Druk nu op 'Verwijderen' achter de advertentie die je wilt verwijderen.

Hoelang blijft mijn advertentie staan?

In principe 1 maand, daarna krijg je een email waarmee je je advertentie eventueel kunt verlengen met een nieuwe periode van 1 maand. Als je niet reageert om deze email, dan wordt de advertentie automatisch verwijderd.

Hoe kan ik mijn email adres of andere gegevens wijzigen?

Wijzig je persoonlijke gegevens door naar Inloggen te gaan en daar op 'Profiel Wijzigen' te klikken.

Hoe kan ik mijn email adres of andere gegevens wijzigen?

Wijzig je persoonlijke gegevens door naar Inloggen te gaan en daar op 'Profiel Wijzigen' te klikken.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, kunnen jullie deze opsturen?

Klik op 'Inloggen' en klik daar op de link 'Wachtwoord vergeten?'. Als je hier je emailadres invult, sturen we je je een link om een nieuw wachtwoord te kiezen.