Sirui Carbon TN2 statief + K-20II balhoofd

Sirui Carbon TN2 statief + K-20II balhoofd

Sirui Carbon TN2 statief + K-20II balhoofd

386 x bekeken sinds 28 feb 2023 20:09

Omschrijving

Op 17 januari aangeschaft, bon aanwezig, gekocht bij Cameranu. Een statief meeslepen is toch niet helemaal ons ding...

Nieuwprijs 399,-, het statief is slechts 1 x gebruikt...

Sirui TN2 Carbon statief + K-20II balhoofd
De Sirui TN2 is een compact carbon statief dat maximaal vijftien kilogram kan dragen. Dit is meer dan voldoende voor een stevige statiefkop en een spiegelreflex- of systeemcamera met lens. De poten van dit statief zijn erg stevig en ergonomisch ontworpen om aan de hoge eisen van professionele fotografen te voldoen. De basis van de poten is gemaakt van een licht en sterk magnesiumlegering. De werkhoogte van de Sirui Universal is 17 tot 163 centimeter. Anders dan de S-2004SK, is deze gemaakt van lichtgewicht carbon. Het statief is hierdoor nóg lichter, maar blijft stabiel in elke situatie.

De middenkolom is omkeerbaar, waardoor het statief zeer geschikt is voor onder andere macrofotografie. De hoek van de poten is semi-automatisch instelbaar door middel van een knop op één van de poten. De lengte kunt u instellen met handige draaiknoppen. Het is mogelijk één van de poten los te draaien en deze te gebruiken als monopod.

De Sirui TN2 is hetzelfde statief als de Sirui Universal N-2204SK. Alléén de naam is anders.

Kenmerken van de Sirui Universal N-2204SK:
Minimale werkhoogte: 17cm
Maximale werkhoogte: 163cm
Ingeklapte lengte: 49cm
Uitneembare monopod
Omkeerbare middenkolom
Draagvermogen: 15kg
Gewicht: 1.7kg
Semi-automatische standen voor de poten
Carbon statief
Sirui K-20II Balhoofd
Het Sirui K-20II Balhoofd is een robuust balhoofd gemaakt van aluminium en heeft een maximale belasting van 25kg. Het balhoofd heeft Sirui's eigen veiligheidsmechanisme voorzien van een secundaire vergrendeling op de klem. Hierdoor kunt u uw camera verplaatsen en hoeft u niet bang te zijn dat uw apparatuur van het balhoofd kan glijden. De K-20II heeft twee vergrendelknoppen voor panning en frictie voor meer flexibiliteit. Voor de panning is er een bedieningsknop, hiermee kunt u snel en eenvoudig aanpassingen aan het balhoofd doen zonder dat u andere instellingen beïnvloed. De frictie is eenvoudig af te stellen dankzij de de vergrendelknop op het gewicht van uw apparatuur. Als u uw apparatuur precies horizontaal en verticaal wilt afstellen heeft het balhoofd drie waterpassen die in het platform zijn geplaatst.

Kenmerken van het Sirui K-20II Balhoofd:
Panning en frictie
Maximale belasting van 25kg
Drie waterpassen
90 graden kantelbaar
360 graden draaibaar
Arca-stijl klem
CNC-gefreesde aluminiumlegering

Kenmerken

Categorie
Statieven
Merk
Sinar
Conditie
Lichte gebruikssporen

1 jaar actief op Fotoapparatuur

Lelystad

(Niet gevalideerde gebruiker)