VERKOCHT - Styleshoots HORIZONTAL & VERTICAL

VERKOCHT - Styleshoots HORIZONTAL & VERTICAL

VERKOCHT - Styleshoots HORIZONTAL & VERTICAL

717 x bekeken sinds 29 dec 2020 13:59

Omschrijving

GERESERVEERD: 2 Styleshoots fototafels en accessoires. Apparatuur voor professionele productfotografie; het zijn lichttafels met ingebouwde Canon camera, computer, software en een professioneel lichtsysteem.
Deze StyleShoots tafels verwijderen automatisch achtergronden, stellen je belichting automatisch in en voegt transparantie toe. Daarnaast kunt u foto’s exporteren in diverse formaten (o.a. JPG, PNG, TIFF) en met verschillende achtergronden en/of effecten.
Het vereist geen fotografische kennis maar desondanks verkrijg je toch professionele packshots.
Met de StyleShoots Horizontal maak je flat lay foto’s en de StyleShoots Vertical biedt de meest moderne techniek om vrijstaande 3D productfoto’s van kledingstukken te maken.
Deze foto’s zijn ook wel bekend onder de naam ‘Invisible Man Style’ of ‘Hollow Man’ fotografie.
Ontwikkelaar StyleShoots ondersteunt de demontage / montage van de producten en toekomstige ondersteuning kan blijvend bij hen verkregen worden. Tot op heden nog een lopend onderhoudscontract inclusief.
Niets voor uzelf maar kent u iemand actief in de textielsector of juist reeds actief in de fotografie die mogelijk interesse kan hebben voor inhouse fotografie of uitbreiding van zijn studio, stuur gerust de info door!

Kenmerken

Categorie
Studio
Merk
Canon
Conditie
Lichte gebruikssporen

3 jaar actief op Fotoapparatuur

Mariakerke / Gent

(Niet gevalideerde gebruiker)