Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Camera van Canon 5D mark II met toebehoren

sinds 10 Feb 2020 19:02 158 x bekeken
Prijs:Omschrijving van deze advertentie

Spiegelreflex camera van Canon 5D mark II.
Naar schatting ongeveer 13000 clicks. De camera werkt voortreffelijk en is weliswaar gebruikt maar als nieuw. I.v.m. overgang naar een ander merk en type camera verkoop ik deze camera met apparatuur, lenzen, objectieven en zo tegen een serieus bod.
Met oplader en 3 accu's (op de foto staan 2 accu's, een zit er in de camera).
4 geheugenkaarten (op de foto staan er 3, een zit er in de camera).
Lens EF 24-105mm f/4 L IS USM met B+W UV filter en zonnekap (uit de hoogwaardige L lenzen serie van Canon) met originele verpakking
Lens EF 50mm f 1.8 STM (prachtige portretlens) met originele verpakking.
Lens EF 100mm f/2.8 L Macro IS USM met Tiffen Hi-Trans Titanium Multi coated filter en zonnekap (voortreffelijke macrolens uit de hoogwaardige L Lenzen serie van Canon)
Speedlite Canon 580 EX II
Batterygrip BG-E6

De telelens en macro lens zijn uit de L serie van Canon! Houd hier bij uw bod rekening mee.

U mag de apparatuur bij mij thuis komen testen. Voor informatie over de apparatuur verwijs ik naar internet. De lenzen zijn onbeschadigd en alles werkt naar behoren.

Ik reageer niet op onzinnige vragen en biedingen. Ik ga ook geen bedrag doorgeven. Doet u eerst zelf maar een serieus bod. De kenner weet wat dit nog voor waarde heeft.

Eventueel mag u bod ook zijn zonder de macro lens. Deze heb ik namelijk ook apart te koop staan. Als u een bod doet zonder deze lens mailt u dan even.Fotoliefhebber

Geen telefoonnummer

Nieuwegein


(Niet gevalideerde gebruiker)

Contacteer gebruiker

  • Statistieken
  • Bekeken: 158 x
  • Date Added:
    2/10/2020 7:06:44 PM
  • Date Modified:
    2/10/2020 7:06:44 PM
  • Gebruiker actief sinds: 10-02-2020
  • Niet gevalideerde gebruiker