CANON POWERSHOT GX I - PowerShot G2

CANON POWERSHOT GX I

CANON POWERSHOT GX I

701 x bekeken sinds 06 feb 2020 14:44

Omschrijving

Canon G1 X met diverse accessoires

In perfecte staat, zonder gebruikssporen, in originele doos met software (o.a. Digital Photo Professional), handleiding, kabels, acculader, remote switch en zonnekap. Daarnaast 3 accu’s, screen protector en een geheugenkaart (8 GB). Vraagprijs € 330,00 (excl. verzendkosten) of doe een bod.

Omschrijving
De Canon PowerShot G1 X is een compactcamera van ROESTVRIJ STAAL, met een sensor met de lichtge-voeligheid van de spiegelreflex's van Canon. Daarnaast wordt ook de snelheid van de processor en de sluiter geëvenaard, waardoor de G1 X een ideale compacte vervanging is van de SLR. De DIGIC 5-beeldprocessor levert een grote verwerkingssnelheid zodat de camera 4,5 fps in een reeks van 6 frames van volledige resolutie schiet. De body heeft een aantal knoppen waarmee je vele handmatige functies kunt bereiken. Pas diafragma, sluitertijd en witbalans direct aan, zonder in het menu te moeten graven.

Pluspunten: De Canon PowerShot G1 X heeft een Intelligent Image Stabilizer System. Dit systeem heeft 7 stabilisatie-opties om uit te kiezen, om onbedoelde camerabewegingen te compenseren.
De camera heeft een groot en helder 3 inch LCD-scherm. Het scherm is kantelbaar, zodat je meer bewegingsvrijheid hebt in het bepalen van de compositie. Daarnaast is er een optische zoeker aanwezig voor meer precisie. De Canon PowerShot G1 X schiet zowel 14-bits RAW-bestanden als HDR bestanden. Gewicht 534 gram.

Kenmerken

Categorie
Digitale compactcamera's
Merk
Canon
Type
PowerShot G2
Conditie
Nieuwstaat

7 jaar actief op Fotoapparatuur

Zwolle

(Niet gevalideerde gebruiker)