Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Price drop EOS 5D classic/Mark I inc. Battery grip

Prijs:Overzicht

In prijs verlaagt. Wie biedt?
In topstaat verkerende EOS 5D met batterygrip, vier accus en doosjes met papieren. Hier zijn weinig clicks mee gemaakt en bekende/beruchte spiegelmankement is door Canon verholpen. Zie ook de laatste foto waaraan je kunt zien de de reparatie correct is uitgevoerd door Canon en niet zomaar weer vastgeplakt. De supports aan de zijkant van de spiegel wijzen dat uit (zie bekende zoekmachines)

Deze camera performt echt boven verwachting voor een camera van deze leeftijd. Zie ook de reviews. Als je vragen hebt hoor ik het graag.

Let op; Van veel camera's kunnen de shutter counts uitgelezen worden. Van de Mark 1 niet! De Mark II en nieuwer bv wel. Canon schijnt het wel te kunnen maar uiteraard brengt dat de nodige kosten met zich mee. Ik heb deze camera ook tweedehands gekocht en kan mij niet voorstellen dat in deze staat er meer dan 50k mee is geschoten. Zelf denk ik nog een stuk minder zelfs als ik het vergelijk met andere bodies die ik heb (gehad) en de hoeveelheid foto's die ik daarmee gemaakt heb.
2 Canon accus
2 After market accus
Originele Canon Battery grip inc. doosje
Lader (ex standaard snoertje)
Body dop
Batterij houder tbv grip
EOS 5D Mark I Body inc. doos
Draagband
Boekjes etc.


Kaart

Nieuw Prijzen

Geen nieuw prijzen gevonden.

Contacteer gebruiker

Toon alle advertenties

Meld misbruik ?

 • OVERIG
 • Date Added:
  6/23/2019 2:42:11 PM
 • Date Modified:
  6/23/2019 2:43:59 PM
 • IP Address: 217.63.57.167
 • Bekeken: 109
 • Actief sinds: 23-06-2019
 • Niet gevalideerde gebruiker