Zo goed als nieuw, Manfrotto statief, kantelbaar.

Zo goed als nieuw, Manfrotto statief, kantelbaar.

Zo goed als nieuw, Manfrotto statief, kantelbaar.

1232 x bekeken sinds 29 apr 2019 11:22

Omschrijving

Bij deze bied ik mijn Manfrotto MK290 DUA3-3W statief aan, zo goed als nieuw! Nieuwprijs was €239,- Aankoopbon aanwezig. Amper gebruikt! De reden dat ik hem weg doe, is dat ik eigenlijk een tafel/ macrostatief nodig had voor in de studio. Daarom is hij een aantal keer binnen gebruikt en dat was het.

Unieke eigenschap van dit statief:
De middelkolom is in hoogte verstelbaar en kun je die middelkolom ook horizontaal kantelen. Hierdoor is het perfect om dingen te filmen/fotograferen van bovenaf zoals flatlays. Dit is de reden waarom ik hem aangeraden kreeg, vanwege deze kantelfunctie die veel andere statieven niet hebben! Deze middenkolom is ook in hoogte verstelbaar. Zie foto's! Ik heb een Canon 6D mark 2, zware lens, dit kan hij goed aan.

Poten, lengte:
De poten hebben 4 beenhoekposities met klemvergrendeling waardoor je hem ook makkelijk op ongelijke grond stevig neer kunt zetten. Het statief is erg stevig, van magnesium gemaakt, de poten buigen niet door. De minimale hoogt is 6,5 cm, hij kan mooi laag bij de grond. Maximale hoogte is 175,5 cm. Door de fliplock pootvergrendeling kun je hem snel opzetten en aanpassen.

Precisiewerk:
De drieweg fotokop is erg geschikt voor precisiewerk. (MH804-3W kop) De kop beweegt smooth, wat handig is voor filmopname. Ook worden de graden aangegeven. Wat ik verder heel fijn vind is dat ik met het opzetstukje heel snel mijn camera eraf kan halen en weer kan plaatsen in plaats van dat je alleen een schroef hebt en je constant moet draaien.

Voor onderweg:
Je kunt de koppen, handvatten zo wegvouwen dat hij niet veel ruimte in beslag neemt. Als je wilt kun je het statief uitproberen in Utrecht of Amersfoort.

Bij vragen: Stuur een berichtje en ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden. Marjolein

Kenmerken

Categorie
Statieven
Merk
Manfrotto
Conditie
Nieuwstaat

12 jaar actief op Fotoapparatuur

0618947640

Amersfoort

(Niet gevalideerde gebruiker)