Gossen Digisky lichtmeter

Gossen Digisky lichtmeter

Gossen Digisky lichtmeter

458 x bekeken sinds 13 apr 2019 10:36

Omschrijving

Gossen Digisky lichtmeter te koop, in nieuwstaat.
Bij serieuze interesse kunt u contact opnemen.

Productbeschrijving
De Gossen Digisky Lichtmeter is een lichte, handzame lichtmeter voor zowel flits- als omgevingslicht. Het grote TFT-LCD kleurendisplay is overzichtelijk en helder ingericht, zodat de gemeten waarden met 1 blik af te lezen zijn. Deze waarden worden in hele, halve of derde f-stops aangegeven.


De intrekbare diffuser geeft je een gemakkelijke schakeling tussen een vlakke of sferische diffuser (180 graden). Alle functies zijn te bereiken via de ring controller. Dit maakt het gemakkelijk om het met 1 hand te bedienen. Daarnaast zijn er drie profielen die je zelf kunt voorprogrammeren voor verschillende toepassingen of verschillende gebruikers.


De Gossen Digisky kan radiografisch communiceren met het Skyport Systeem van Elinchrom. Tot voor kort was het mogelijk om via de Digisky Elinchrom flitsers per groep of tegelijkertijd te laten flitsen zodat u gemakkelijk het licht kan meten.
Nu is het mogelijk om RX flitsers via de Digisky niet alleen te laten flitsen maar ook in te stellen. Het vermogen, instellicht en testflitsen kunt u nu via de lichtmeter besturen. Dit kan individueel, per groep of met alle flitsers tegelijkertijd gedaan worden waardoor u de volledige controle bij het meten heeft.

Kenmerken

Categorie
Lichtmeters
Merk
Gossen
Conditie
Nieuwstaat

5 jaar actief op Fotoapparatuur

Gouda

(Niet gevalideerde gebruiker)