Canon EF 85mm f/1,2 L type II

Canon EF 85mm f/1,2 L type II

Canon EF 85mm f/1,2 L type II

275 x bekeken sinds 15 feb 2019 09:46

Omschrijving

Canon EF 85mm f/1,2 L II met Canon zonnekap ES-79II en voor en achterdop. Kom dit prachtige objectief is bij ons ingeruild. Kom kijken en testen in onze winkel in Bergschenhoek, of bel ( 010 5221344) of mail ons.

Dit schrijft Canon over dit objectief:
Het Canon EF 85mm f/1.2L II USM objectief is een lichtsterk objectief dat fantastische optische prestaties levert. Met een maximaal diafragma van f/1.2 is dit dé keuze voor professionele fotografen als het aankomt op het maken van portretten en opnamen in een omgeving met weinig licht. Het cirkelvormige diafragma zorgt voor een prachtige weergave van onscherpe delen, waardoor de nadruk nog meer op uw onderwerp komt te liggen en de achtergrond rustiger wordt. Bovendien heeft de 85mm f/1.2L een stof- en vochtbestendige constructie.

Opbouw en beeldkwaliteit
De Canon EF 85mm f/1.2L II is voorzien van Canon's super spectra coating en heeft speciaal gevormde lenselementen. Lichtvlekken, reflecties en andere veelvoorkomende beeldafwijkingen worden onderdrukt voor een optimale beeldkwaliteit. De lenscoating optimaliseert ook de kleurbalans en het contrast. Als u de 85mm gebruikt in combinatie met een E-TTL II flitser heeft u een optimale flitsmeting; de afstandsinformatie wordt doorgegeven.

Scherpstelling
Het objectief heeft een ringvormige ultrasonische motor die supersnel en stil weet scherp te stellen op uw onderwerp. Bovendien hoeft u de autofocus niet uit te schakelen op het moment dat u de scherpte iets wilt bijstellen tijdens het fotograferen. Dit wordt een "fulltime" handmatige focus genoemd. U kunt hierdoor sneller reageren, wat bijvoorbeeld tijdens het maken van reportages een groot pluspunt is. Naast de automatische stand is de 85mm ook in te stellen op volledige handmatige scherpstelling.
Kenmerken
- Maximaal diafragma van f/1.2
- Levert een optimale beeldkwaliteit
- Zeer snelle en stille scherpstelmotor
- Fulltime handmatige scherpstelling mogelijk
- Cirkelvormig diafragma voor mooie bokeh
- Werkt samen met het E-TTL II systeem
- Stof- en vochtbestendige contructie

Kenmerken

Categorie
Lenzen (AF)
Merk
Canon
Conditie
Lichte gebruikssporen
Serienummer
456

12 jaar actief op Fotoapparatuur

0105221344

Bergschenhoek

Gevalideerde gebruiker