Canon EOS 1D Mark IV in goede staat - EOS 1D Mark IV

Canon EOS 1D Mark IV in goede staat

Canon EOS 1D Mark IV in goede staat

559 x bekeken sinds 23 jan 2019 19:07

Omschrijving

Te koop in verband met gemaakte overstap naar de EOS 1D X Mark II. Nog steeds een zeer degelijke, robuuste camera waarmee je topfoto's maakt! Fantastische snelheid qua scherpstellen en frames per seconde. Ik heb zelf nog een tweede EOS 1D Mk IV als backup en blijf daar met veel plezier mee fotograferen.

Bij overname is de camera derdehands. Ik heb deze destijds van een bekende overgenomen die net als ik amateurfotograaf is. We zijn beide erg zuinig geweest op de camera. Hij is dus nooit professioneel gebruikt en ziet er echt fantastisch uit! Een paar kleine krasjes hier en daar waarvoor je bijna een vergrootglas nodig hebt om ze te zien.

Minpuntjes
De enige twee minpuntjes zijn de oogschelp waar wat scheurtjes in zitten (vervangen voor een nieuwe van Canon kost €9). Zowel de oogschelp als het nekkoord zijn nog wel bruikbaar zonder problemen, het enige probleem is dus dat ze er niet meer zo nieuw uitzien.

Inbegrepen accessoires:

1x Canon LP-E4 accu
1x Canon LC-E4 oplader voor LP-E4 accu
Handleiding
2x Sandisk 16GB Ultra geheugenkaartjes. Mocht je interesse hebben in een Canon TC-80N3 timer remote (afstandsbediening met timer voor timelapse opnames en dergelijke), deze heb ik ook te koop staan.

Bij voorkeur niet versturen, maar afhalen in Maarssen. Dan kan je de camera meteen zonder haast goed bekijken en uitproberen.

Kenmerken

Categorie
Digitale spiegelreflexcamera's
Merk
Canon
Type
EOS 1D Mark IV
Conditie
Lichte gebruikssporen
Serienummer
0230102188

5 jaar actief op Fotoapparatuur

Maarssen

(Niet gevalideerde gebruiker)