Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Canon 5DS-R bijna nieuw in doos

Prijs: € 2,350.00

Overzicht

Ik verkoop mijn Canon 5DS-R camera als backup gehad is het beste wat je nu kunt kopen 50,6 miljoen pixels voor 2350,-

Ik verkoop ook de battery grip 70.-

IK VERSTUUR NIET NAAR BUITENLAND!!!!!!!

Canon EOS 5DsR BodyDe Canon EOS 5DsR spiegelreflexcamera is voorzien van een 50,6 Megapixel full-frame CMOS-sensor en low-pass cancelation filter, die zorgen voor beelden met ultieme scherpte en helderheid. De razendsnelle Dual DIGIC 6-processor geeft u de mogelijkheid tot continu opnamen met 5 fps.
Dankzij de 61 AF-punten bent u verzekerd van een uiterst nauwkeurige scherpstelling. De EOS iTR AF-technologie helpt u daarbij om bewegende objecten te volgen. Met de instelbare bedieningsknoppen van de Canon EOS 5DsR fotografeert u met uw persoonlijke voorkeursinstellingen. Bovendien kunt ook de indeling van het Custom Quick Control-scherm naar eigen wens configureren.
Kenmerken van de Canon EOS 5DsR


50,6 MP

full

-frame

CMOS

Sensor


Low-pass

cancelation

filter


USB 3.0-connectiviteit voor snelle prestaties bij '

tethered

' opnamen


Body van

magnesiumlegering


SD- en CF-kaart (

UDMA

7-compatibel)


61 AF-punten en

EOS

iTR

AF-technologie


Dual

DIGIC

6

Beeldprocessor


3.2''

ClearView

II

LCD-scherm


Continu-opnamen met 5

fps


150.000-pixel RGB+

IR

-

meetsensor

Low pass cancellation-filterVoor die opdrachten waar alleen het maximale niveau aan detailregistratie als acceptabel geldt, is de EOS 5DS R voorzien van een low pass cancellation-filter dat de scherpst mogelijke resultaten garandeert. Dit low pass cancellation-filter is perfect voor landschapsfotografen die werken in een omgeving waarin alles organisch is. Het filter zorgt voor een indrukwekkend niveau aan details om van een mooie opname een schitterende opname te maken.
Minder spiegeltrillingen voor maximale scherpteDe EOS 5DS maakt gebruik van Canon’s Mirror Vibration Control System om trillingen te beperken die worden veroorzaakt door bewegingen in de camera en kunnen leiden tot een tegenvallende beeldkwaliteit en een lage resolutie. Hierbij worden nokken gebruikt om de spiegel beter gecontroleert op en neer te bewegen, zodat de beweging van de spiegel minder geluid maakt.
Dual DIGIC 6-processorsProfiteer van snelle beeldverwerking en een hoge reactiesnelheid van de camera, ook bij de grote hoeveelheden gegevens die worden vastgelegd door de 50,6 Megapixel-sensor, dankzij de Dual DIGIC 6-processors. U kunt alle actie vastleggen met een ongeëvenaard vermogen om opnamen met een resolutie van 50,6 te maken met een snelheid van 5 fps, terwijl USB 3.0-connectiviteit zorgt voor snelle 'tethered' opnamen en de mogelijkheid om de camera op afstand te bedienen.
61-punts autofocus met grote dekkingStel snel en nauwkeurig scherp, ook bij weinig licht, met een 61-punts AF-systeem. 41 cross-type punten, waaronder vijf van het extra gevoelige dubbele cross-type, bieden extra nauwkeurigheid. Gebruik alle 61 AF-punten samen, of groepeer ze in verplaatsbare zones voor scherpstelling op onderwerpen die zich buiten het midden bevinden. U kunt ook slechts één AF-punt selecteren om nauwkeurig scherp te stellen op een specifiek gedeelte van de scène.
EOS Intelligent Tracking and RecognitionDe EOS Intelligent Tracking and Recognition (iTR) AF-technologie maakt gebruik van kleuren en gezichten om onderwerpen te herkennen en te volgen terwijl ze door het beeld bewegen. De AF-responsiviteit kan met een eenvoudig hulpmiddel worden aangepast, waardoor de scherpstelling wordt aangepast aan de opname-omgeving en het onderwerp, zodat andere voorwerpen die even door het beeld bewegen de scherpstelling niet verstoren.
Inhoud van de verpakking


EOS

5DsR (met body

afsluitdop

)


Oogschelp

Eg


Accu LP-

E6N

(met beschermkap)


Acculader LC-E6


Brede riem


Interfacekabel

IFC

-150U

II


Kaart

Nieuw Prijzen

CameraNU.nl € 27.49
Cameraland.nl € 27.49
Fotodevakman.nl € 27.49
Amazon.de € 27.78
CameraNU.nl € 28.58

Contacteer gebruiker

Toon alle advertenties

Meld misbruik ?

 • OVERIG
 • Date Added:
  12/23/2018 1:55:35 PM
 • Date Modified:
  12/23/2018 1:55:35 PM
 • IP Address: 217.104.26.81
 • Bekeken: 425
 • Actief sinds: 05-08-2013
 • Gevalideerd sinds:
  23-12-2018