Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Alien

Alien

BESCHRIJVING

Geen beschrijving

REACTIES


De Grijze op 25 Apr 2016 20:04
hahahahahaha , nu word er tenminste de moeite genomen om ook iets te typen op dit levenloze vernieuwde ig. Deze meneer is mijn schoonvader die in een verzorgingstehuis zit en heb hem kennis laten maken met de gekke vervormingen van snapchat , de goeie man lag in een deuk en heeft me toestemming gegeven om het te gebruiken op het www. Al met al ben je te voorbarig met je conclusies Matthijs , maar vind je nog steeds een goeie kerel ;)
matthijs van den hoek op 25 Apr 2016 19:04
met dit soort buitengewoon slechte foto's waarop je ook deze vreselijk vervorming heb toegepast getuigen van een fotograaf zonder respect voor diegene die hier staat afgebeeld in zo ver deze nog herkenbaar is. ook denk ik dat er hier in I.G. geen liefhebbers zijn die hier waardering voor hebben. om duidelijk te zijn,, met dit soort werk prijs je jezelf uit de markt :-(

Meer foto's van De Grijze

720-FZJNP7HJ _DSC7205 Rotterdam on Fire DSC04730

Foto toevoegen

De Grijze

Geen telefoonnummer

Eindhoven


(Niet gevalideerde gebruiker)

  • KENMERKEN
  • Geplaatst in: Portret
  • Geplaatst op: 25 Apr 2016
  • 623x bekeken