Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

FEEDBACK

Van Gerard Terpstra op 21-02-2017: In aanvulling op onze positieve ervaring met HongSien is er wel een finacieel risico verbonden. Er is een kans dat u achteraf BTW en invoerrechten rekening van Fedex of EMS (postpakketen.nl) krijgt.
Van Gerard Terpstra op 13-02-2017: Voor de zoveelste keer een prachtige set Fujinon lensen en converter bij HongSien gekocht. Weer fantastisch geregeld, een echte aanrader en super betrouwbaar, kundig en meedenkend persoon. Ik raad jullie HongSien zeker aan. HongSien heel erg bedankt. Gerard
Van Paul Op ten Berg op 21-10-2016: Mijn zoveelste camera gekocht bij Hong Sien. En weer met perfecte service. Binnen enkele dagen in huis. Zeer scherpe prijs.
Van Jeroen op 28-09-2016: Enige tijd geleden een mooie Nikon 70-200 f2.8 VRII aangekocht bij Hong Sien. Wederom zeer te vreden!
Van Ton van de Wijdeven op 08-06-2016: Evenals mijn vorige camera, lenzen, en flitsers, mijn Nikon D750 en Tokina 24-70 2.8 weer aangekocht bij Hongsien Kwee. En tot volle tevredenheid !! Gewoon in het Nederlands, duidelijke en eerlijke communicatie, wanneer het voor de koper maar weinig financieel voordeel oplevert, meld hij je dat ook meteen, zelfs toen het in Duitsland nóg goedkoper was, vanwege de dure yen werd dit direct gemeld !! Vooraf storten op Ned. ING rekening voor mij geen enkel probleem, wanneer door omstandigheden de aankoop niet door zou gaan ben ik er 200 % van overtuigd dat de aankoopsom direct teruggestort wordt. Alles keurig verpakt afgeleverd en via Fedex tracking precies te volgen. Mijn volgende bestelling gaat weer naar Singapore ! Hongsien bedankt !
Van IsaoraSanna op 20-04-2016: Ontzettend snelle en professionele service! alles is goed verlopen, pakketje had ik binnen enkele dagen in huis via Fedex nadat ik mijn betaling had gedaan (NL).. volledig nieuwe body (Canon 6D) die uiteraard in perfecte staat is! heel blij!
Van Peter de Boer op 22-11-2015: Ik heb al meerdere malen besteld bij hongsien. Altijd positief en vlot verzorgd. Dit keer was het de beurt aan de Canon 200-400mm/4.Binnen zeer korte tijd had ik het objectief in huis. Netjes en discreet verpakt. Dus ook dit keer weer helemaal tevreden.Echte aanrader en altijd even vriendelijk!
Van EEF Keijzer op 01-09-2015: vorigeweek een bestelling geplaatst voor de nieuwste fotoapparatuur,zeer snel een levering gekregen, met intressante prijzen.H.S is altijd snel in zijn mail,geeft duidelijke info.Ik doe dit al jaren.
Van ppphilippp op 03-08-2015: bliksemsnelle levering van een Fuji X100T. Met een weekend ertussen woensdag verstuurd en maandag binnen, ongelofelijk!! Sneller dan de meeste webshops in eigen land. Dit is inmiddels de 3de keer dat ik bij Hong Sien een camera(set) bestel. Tja wat kan ik nog meer zeggen, super!
Van Nick Somers op 31-07-2015: Zoals altijd alles weer perfect verlopen. Vriendelijke, geduldige en eerlijke persoon. Niets op aan te merken en zeer tevreden met mijn aankoop.
Van Ray op 12-07-2015: Voor de tweede keer bij Hong Sien camera's besteld, dit keer de Nikon Df en de Coolpix A. Prijzen waren weer erg goed en wederom een vlekkeloze en vlotte afhandeling. Pakketje was binnen 4 dagen in huis! Van harte aanbevolen!
Van Ray op 12-07-2015: Voor de tweede keer bij Hong Sien camera's besteld, dit keer de Nikon Df en de Coolpix A. Prijzen waren weer erg goed en wederom een vlekkeloze en vlotte afhandeling. Pakketje was binnen 4 dagen in huis! Van harte aanbevolen!
Van Jeroen op 05-04-2015: Ik heb nu voor de tweede keer gekocht bij Hong Sien. Snelle reactie, goed aanbod, snelle verzending, snelle ontvangst (4dgn), perfect. Betrouwbaar adres. Hong Sien, bedankt.
Van schroyen op 28-02-2015: Correct, punctueel. Zoals het hoort Zeer tevreden
Van Ray op 19-02-2015: Na al langere tijd met de gedachte gespeeld te hebben en alle positieve feedback gelezen te hebben uiteindelijk de knoop doorgehakt en een D750 bij Hong Sien besteld. Ik hoef denk ik niet te herhalen wat velen al geschreven hebben over de snelle en zeer prettige wijze van communiceren met Hong Sien, maar ik wil wel vermelden dat in dit geval alle snelheidsrecords gebroken zijn: maandagavond per mail aangegeven dat ik tot aankoop wilde overgaan en nog voor ik op dinsdagochtend het geld had overgemaakt had hij de camera al verzonden (wat een blijk van vertrouwen van zijn kant!) en nu - donderdag!- heb ik de camera reeds in huis. Vanuit Hong Kong in anderhalve dag met FedEx, ongelofelijk! Ik hoop snel weer in de gelegenheid te mogen zijn om weer zaken met hem te kunnen doen.
Van jens op 14-02-2015: Zoals altijd perfect, Zondag besteld en betaald, Woensdag een bevestiging van versturen, vrijdag de bij behorende batterij binnen en zaterdag het toestel binnen, Echte aanrader!!!
Van Luc de Schepper op 16-01-2015: Gisteren eerder dan verwacht de bestelde Olympus 12-40mm f2.8 ontvangen. Prima verpakt en geregeld, zoals van Hong Sien gewend!
Van Luck op 14-01-2015: Dit is niet de eerste keer dat ik bij Hongsien Nikon spullen heb gekocht. Dit is de 4 keer en ik wil dan ook duidelijk maken dat hij volledig te vertrouwen is. Nikon apparatuur is niet goedkoop maar naast zijn prima advies zijn de prijzen ook echt goed. Ben nu goed voorzien van een fullframe camera maar mocht ik wat nodig hebben weet ik zeker dat ik contact op neem met Hongsien.
Van Luck op 09-01-2015: Dit is niet de eerste keer dat ik bij Hongsien Nikon stuff gekocht heb. Dit is de 4 keer en ik wil dan ook duidelijk maken dat hij volledig te vertrouwen is. Nikon apparatuur is niet goedkoop maar naast zijn prima advies zijn de prijzen ook echt goed. Ben nu goed voorzien van een fullframe camera maar mocht ik wat nodig hebben weet ik zeker dat ik contact op neem met Hongsien.
Van Paul Op ten Berg op 23-12-2014: Zoals gebruikelijk een perfecte service van Hongsien Kwee. Snelle verzending, vlotte aflevering, direct antwoord op een e-mail en simpele betaling op een Nederlandse bankrekening. Wat wil je nog meer als je inclusief verzendkosten ruim 15% goedkoper uit bent?

5 WILLEKEURIGE ADERTENTIES

Geef feedback

  • OVERIG
  • Lid sinds:
    01-12-2002
  • Gevalideerd sinds:
    15-02-2017