Nikon ZF + 40mm f2 + SmallRig grip + Garantie

Nikon ZF + 40mm f2 + SmallRig grip + Garantie

Nikon ZF + 40mm f2 + SmallRig grip + Garantie

59 x bekeken sinds 14 mei 2024 17:06

Omschrijving

Stel je voor: de perfecte combinatie van vakmanschap, prestaties en gebruiksgemak, allemaal samengebracht in één prachtige camera. Dat is precies wat je krijgt met deze zo goed als nieuwe Nikon ZF, vergezeld van de krachtige 40mm f/2 SE-lens en de SmallRig grip - een combinatie die jouw fotografie naar nieuwe hoogten zal tillen.

Met minder dan 1700 clicks op de teller, is deze camera nauwelijks gebruikt. Het is alsof je een gloednieuw exemplaar in handen hebt. Maar waarom verkoop ik deze prachtige camera dan? Simpelweg omdat ik heb ontdekt dat de grootte van de camera niet bij mijn behoeften past. Ik ben klaar voor de overstap naar de Nikon Z8, maar dat betekent dat jij kunt profiteren van deze geweldige kans.

Deze Nikon ZF komt compleet met alle accessoires, dozen en boekjes, en zelfs het plastic is nog aanwezig, zodat je hem als nieuw kunt inpakken. Het voelt alsof je een cadeau uitpakt, klaar om jouw fotografische reis te beginnen.

Met de 40mm f/2 SE-lens leg je elk moment vast met verbazingwekkende helderheid en detail. En met de toegevoegde SmallRig grip heb je maximale controle en comfort, zelfs tijdens lange fotosessies.

Dus, ben jij klaar om jouw fotografie naar het volgende niveau te tillen? Grijp dan nu deze kans om deze prachtige Nikon ZF met 40mm f/2 SE en SmallRig grip te bemachtigen. Het is jouw kans om de wereld vast te leggen zoals je die nog nooit eerder hebt gezien.

Vragen? Stel ze gerust.
Winkelprijs op dit moment €2600+

Kenmerken

Categorie
Systeemcamera's
Merk
Nikon
Conditie
Nieuwstaat

Winssen

(Niet gevalideerde gebruiker)