Panasonic Lumix DC-FZ1000II nieuwstaat

Panasonic Lumix DC-FZ1000II nieuwstaat

Panasonic Lumix DC-FZ1000II nieuwstaat

195 x bekeken sinds 25 jul 2023 11:58

Omschrijving

Te koop:
Panasonic Lumix DC-FZ1000II, wordt door mij niet gebruikt en daarom te koop aangeboden.
Gekocht op 05-07-2019 en maximaal 400 foto's mee gemaakt, nieuwstaat!

Omschrijving
De Panasonic DC-FZ1000 Mark II is een bridgecamera met een grote 1.0” sensor en een zoombereik van 25-400mm. Deze 16x optische zoomlens wordt door een vijf-assige beeldstabilisator stabiel gehouden. Hierdoor wint u tot 5 stops!

Scherp op elk vlak
De grote beeldsensor met 20 miljoen pixels garandeert, samen met de snelle beeldverwerkingsprocessor een fantastische beeldkwaliteit. In combinatie met de grote diafragma’s die het objectief biedt (/2.8-4) zult u zelfs onder lastiger lichtomstandigheden prachtige foto’s en video’s kunnen maken. Het kleinste diafragma, /11, biedt een zeer ruime scherptediepte. Daardoor krijgt u nóg gedetailleerder landschapsfoto’s. Daarnaast beschikt de Panasonic DC-FZ1000 Mark II over het befaamde scherpstelsysteem van Panasonic. Hierdoor bent u verzekerd van een supersnelle en accurate autofocus. De snelste sluitertijd van de camera is maar liefst 1/16000 van een seconde.

Boordevol prachtige functies
De camera maakt naast prachtige foto’s ook prachtige video’s. U kunt filmen in 4K op 30 beelden per seconde. Dit stelt u ook in staat om te werken met Panasonic’s 4K Photo functie waarmee u losse beelden uit de reeks kunt knippen. Hierdoor legt u perfect dé actie vast waar het om gaat, op een resolutie van 8 megapixels. Met de Auto Marking functie selecteert u op snelle en simpele wijze de juiste foto. Hiernaast heeft de Pansonic DC-FZ1000 Mark II ook de Post Focus functie en focus stacking. Als u liever de volledige resolutie gebruikt hebt u overigens alsnog een burst van 12 beelden per seconde.

Naast deze mooie functie beschikt de bridgecamera ook over Photo Styles. Hiermee kunt u onder andere L.Monochrome D selecteren. Hierdoor krijgt u zeer authentieke, korrelige, zwart-witbeelden.

Daarnaast bent u met de Panasonic DC-FZ1000 Mark II bridgecamera natuurlijk altijd verbonden. Dankzij Bluetooth LE 4.2 en WiFi kunt u uw beelden altijd uploaden naar uw smartphone of tablet, met behulp van de Panasonic Image App.

Kenmerken

Categorie
Digitale compactcamera's
Merk
Panasonic
Conditie
Nieuwstaat

2 maanden actief op Fotoapparatuur

0627491832

Zwolle

(Niet gevalideerde gebruiker)