CAMBO MBX zuilstatief 250

CAMBO MBX zuilstatief 250

CAMBO MBX zuilstatief 250

24 x bekeken sinds 22 sep 2022 19:09

Omschrijving

Wegens beeindigen studio
Zuilstatief CAMBO

Nieuwprijs ruim 2000euro
In top staat

kijk ook naar mijn andere advertenties

Beschrijving:
De Cambo MBX is een zuil met een diameter van ø 85mm, die voorzien is van kogellagers. De lengte bedraagt 2.50m. De meegeleverde dwarsarm heeft een standaard lengte van 100cm. en is voorzien van een camerabevestiging. De MBX Zuilstatieven van Cambo zijn een nieuwe klasse, welke het gat opvullen tussen de Monostands en de zwaardere UST / UBS statiefseries.

De MBX-stand combineert verscheidene voordelen van de verschillende Cambo stands, zoals een kogellager beweging voor moeiteloze verticale instelling en rotatie van de kruisarm, dit geheel onafhankelijk van verticale aanpassingen. Dit zoals ook bij het zwaardere Cambo UBS-systeem, zodat een nauwkeurige gerichte laterale positionering van de kruisarm mogelijk is.

Het MBX-contragewicht is geoptimaliseerd voor een midden formaatcamera met objectief en statiefkop. Wenst u meer of minder contragewicht, dan kan dit gemakkelijk worden aangepast. Dus als u ervoor kiest om de laptop ondersteuningslade te plaatsen met computer, dan plaatst u gewoon wat extra Cambo gewichten als contragewicht.

PRODUCTKENMERKEN
- Merk: Cambo
- Type: Zuilstatief
- Serie: MBX
- Hoogte van alleen de zuil 250cm
- Diameter zuil 85mm.
- Gewicht zuil alleen: 26kg
- Camera verbinding: 5/8"
- Kleur: Zwart

Kenmerken

Categorie
Studio statieven
Merk
Cambo
Conditie
Lichte gebruikssporen
HD

9 jaar actief op Fotoapparatuur

Voorschoten

Gevalideerde gebruiker