Panasonic DMC FZ2000 Bridge Camera

Panasonic DMC FZ2000 Bridge Camera

Panasonic DMC FZ2000 Bridge Camera

58 x bekeken sinds 20 jun 2022 21:06

Omschrijving

Hele nette Panasonic FZ2000 bridge camera. In 2020 aangeschaft bij de fotospeciaalzaak (factuur nog aanwezig) en een aantal keer op pad mee geweest. Hij heeft geen gebruikerssporen en altijd zeer zorgvuldig mee omgegaan.

Helemaal compleet incl. doos, band, lensdop, zonneklep, originele accu en oplader. Eventueel een extra accu, UV filter en extra krasfolie (er zit er nog 1 op) ook over te nemen voor een leuke prijs.

Ik doe hem weg, omdat het zo goed bevalt dat ik een stapje 'hoger' ga qua camera. Het is echt een fantastische camera voor degene die niet wilt slepen met lenzen, maar toch echt mooie foto's en/of video's wilt maken. Ook het zoombereik geeft veel plezier!

Ophalen kan in Waalwijk of in omgeving Amersfoort. Verzenden op kosten van de koper.

Nieuwprijs 899 euro

Specificaties:
De Panasonic Lumix DMC-FZ2000 compact camera biedt een onvoorstelbare mix aan geavanceerde functies en fotografische mogelijkheden dankzij de 1 inch grote beeldsensor met 20.1 megapixel en uitstekende videospecificaties met DCI 4K-video met echte 24fps . Deze mogelijkheden benut je optimaal met de veelzijdige Leica DC Vario-Elmarit f/2.8-4.5 lens met 20x optische zoom. Hiermee is de Panasonic FZ2000 de ultieme camera voor zowel semi-professionele als veeleisende fotografen die op zoek zijn naar een compact camera die comfortabel te bedienen is en professionele resultaten levert. 

Kenmerken

Categorie
Digitale compactcamera's
Merk
Panasonic
Conditie
Nieuwstaat

Waalwijk

(Niet gevalideerde gebruiker)