Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

B+W Circulair Polarising HTC MRC F-Pro Digital 52

sinds 08 jul 2021 19:07 64 x bekeken
Prijs: € 25,00

Omschrijving van deze advertentie

B+W Circulair Polarising HTC MRC F-Pro Digital 52
Het B+W Circulair Polarising HTC MRC F-Pro Digital filter is en hoogwaardig polarisatiefilter dat met grote zorg word vervaardigd in de Schneider Kreuznach fabriek in Duitsland. Door het filter te gebruiken heb je een klein beetje lichtverlies, maar het effect van het filter is niet te verkrijgen met fotobewerking!

Bepaal de zichtbaarheid van reflecties
Een polarisatiefilter word vooral ingezet bij landschapsen architectuurfotografie. De algehele verzadiging van het beeld wordt iets versterkt, maar met name de blauwtinten van en lucht worden donkerder weergegeven. Daarnaast kun je de zichtbaarheid van reflecties van glas of water beinvloeden door aan het filter te draaien. Het is effect van het filter is goed te zien als je door de zoeker kijkt en aan het filter draait. Je
bepaalt bijvoorbeeld zelf in welke mate de reflectie van een oppervlak te zien is in het eindresultaat. De invloed is maximaal wanner je in je in een hoek van 90 graden fotografeert ten opzichte van de zon of ten opzichte van het reflecterende oppervlak.

Prestatiegericht
De naam van het filter bevat veel afkortingen. Zo staan de letters HTC voor "High Transmission Circular", wat kortweg aangeeft dat het filter van B+W een hoge lichttransmissie heeft doordat er gebruik is gemaakt van het beste gepolijste glas. De Multi Resistant Coating garandeert een maximale reductie van reflecties, strooilicht en het ontstaan van spookafbeeldingen. Het glas is geplaatst in een-Pro filtervatting zodat het filter kan worden gebruikt op de meeste groothoeklenzen met een brandpuntsafstand van 24mm, zonder dat hierbij vignettering ontstaat. De vatting is gemaakt van messing en heft een matzwarte afwerking ter voorkoming van reflecties. Het is mogelijk om een lensdop op het filter te plaatsen.

Kenmerken
Geschikt voor gebruik op groothoekobjectieven
- Beinvloed de zichtbaarheid van reflecties door te draaien
- Maar 1.5 stop lichtverlies dankzij de hoge lichttransmissie
- Reductie van reflecties, strooilicht en spookafbeeldingen
- Wordt met de grootste zorg vervaardigd

In verband met mijn gezondheid ben ik genoodzaakt te stoppen met mijn hobby fotografie.Louis Raaijmaakers

Geen telefoonnummer

Veenendaal


Gevalideerde gebruiker

Contacteer gebruiker

 • Kenmerken
 • Categorie: Filter
 • Merk: B+W
 • Conditie: Lichte gebruikssporen
 • Statistieken
 • Bekeken: 64 x
 • Datum toegevoegd:
  8-7-2021 19:21:09
 • Datum gewijzigd:
  11-7-2021 13:34:42
 • Gebruiker actief sinds: 05-01-2014
 • Gevalideerd sinds:
  08-07-2021