Collectie Broncolor pulso flitskoppen 1500Ws

Collectie Broncolor pulso flitskoppen 1500Ws

Collectie Broncolor pulso flitskoppen 1500Ws

560 x bekeken sinds 31 mei 2021 10:23

Omschrijving

Aangeboden een flinke collectie Broncolor flitskoppen. Deze zijn wat ouder maar werken nog prima met de Pulso generatoren (kijk bij andere advertenties).

In totaal zijn het 5 flitskoppen van het type 4733LK, 1500Watt/seconde. Van een van de flitskoppen ontbreekt de flitsbuis. Alle flitskoppen hebben een lichtblauwe reflector en bijbehorende afschermkap.

Daarnaast zitten er nog twee passende Broncolor barndoors, een aantal grids (gebruikt) en een softbox bij inclusief twee speedringen.

Voor maar 175 euro voor de complete set en je kunt nog jaren vooruit. Deze flitskoppen gaan nooit meer stuk. Ophalen in Eindhoven of verzenden tegen kostprijs door heel Nederland. Vanwege gewicht kan dat alleen met PostNL voor 13 euro. Ophalen heeft uiteraard de voorkeur.

Kijk ook bij mijn andere advertenties voor Pulso flashheads, Broncolor verlengkabels, Broncolor statieven en flash modifiers.
NB: deze advertentie heb ik op Marktplaats staan (15 jaar actief account) maar heb op aanraden deze advertentie hier ook neergezet. Vandaar dat ik een nieuw account heb aangemaakt op Fotoapparatuur.nl

Kenmerken

Categorie
Studio flitsers
Merk
Broncolor
Conditie
Duidelijke gebruikssporen

2 jaar actief op Fotoapparatuur

Eindhoven

(Niet gevalideerde gebruiker)