Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Canon Powershot S70

sinds 22 feb 2021 15:02 153 x bekeken
Prijs: BiedenOmschrijving van deze advertentie

Canon Powershot S70

zo goed als nieuw bijna nooit gebruikt

- 7,1 Megapixels
- 3,6x groothoek optische zoom
- Canon UA lens voor slanke camerabody
- 13 opnamemethoden
- DIGIC & iSAPS
- 9-punts AiAF
- Print/Share knop
- PictBridge/Canon Direct Print compatibel
- Groot aantal accessoires

De PowerShot S70 biedt de resolutie en prestaties om aan de voorwaarden van de meest veeleisende fotograaf te voldoen, maar is klein genoeg om in een jaszak te passen.

Ontworpen om indruk te maken
Het overtuigende 7,1 Megapixel vermogen van de PowerShot S70 legt meer dan genoeg details vast voor fotoprints van A3-formaat en groter. De resolutie is zo hoog, dat fotomateriaal moeiteloos kan worden bewerkt. Een nieuwe Canon UA lens zorgt voor heldere beelden met natuurlijke kleuren en maakt een opmerkelijk slanke camerabody mogelijk die compact 3,6x optische zoombereik heeft.

De vrijheid in beeldcompositie
Het bereik voor het brandpunt loopt van 28mm groothoek tot 100mm tele (35mm equivalent) en is met de optionele teleconverter uit te breiden tot een indrukwekkende 200mm. Met de macrofunctie kunt u haarscherp fotograferen vanaf 4 cm afstand.

Creatieve mogelijkheden
Het grote aantal functies en mogelijkheden wordt beschermd door een opmerkelijk slank, elegant en perfect afgewerkte compacte camerabody. Met het SLR-type programmawiel op de camera is eenvoudig om te schakelen tussen 13 verschillende opnamemethoden, inclusief VGA movie en Custom. Voor optimaal gebruik van het beeldmateriaal ondersteunt de camera ook het RAW format.

Verwerkingsvermogen
Canons DIGIC processor voert complexe functies razendsnel uit om een perfecte beeldkwaliteit te garanderen. Met snelle, nauwkeurige autofocus en continu-opnamen met een snelheid van 2 beelden per seconde. iSAPS analyseert direct de scène en voert aanpassingen uit nog voordat de ontspanknop wordt ingedrukt. Deze technologie optimaliseert onder alle omstandigheden de belichting, witbalans en autofocusinstellingen.

Scherpstellen en belichting
Het 9-punts Artificial Intelligent Auto Focus (AiAF) systeem detecteert automatisch uw onderwerp uit negen vaste scherpstelpunten in het beeldveld, zodat zelfs onderwerpen die zich niet in het midden bevinden scherp in beeld blijven. FlexiZone AF/AE stelt u in staat zelf naar het gewenste scherpstelpunt te gaan om het onderwerp te selecteren en zorgt vervolgens voor een optimale belichting.MD

Geen telefoonnummer

Amsterdam


(Niet gevalideerde gebruiker)

Contacteer gebruiker

  • Statistieken
  • Bekeken: 153 x
  • Datum toegevoegd:
    22-2-2021 15:03:56
  • Datum gewijzigd:
    22-2-2021 15:03:56
  • Gebruiker actief sinds: 22-02-2021
  • Niet gevalideerde gebruiker