Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

PocketWizard set voor Canon, FLEXTT5, TT6, TT1+AC3

sinds 14 Oct 2020 14:10 44 x bekeken
Prijs: € 400.00

Omschrijving van deze advertentie

Complete set PocketWizards voor radiografische aansturing van je speedlite flitsers.
Ondersteund E-TTL, HiSpeed sync en hypersync.
De set bestaat uit:
3 stuks FlexTT5 transceiver voor Canon
een FlexTT6 transceiver voor Canon
een MiniTT1 transmitter voor Canon
een AC3 zone controller voor Canon

Van 1 van de TT5's is een stukje van het hotshoe voetje afgebroken (zie foto 4), dit heeft geen invloed op de werking maar het zit wat minder stevig, en bij gebruik als receiver heb je het voetje niet nodig.

Alles in originele verpakking en inclusief oplaadbare batterijen.

Prijzen losse onderdelen:
FlexTT6 - € 110
FlexTT5 - € 90
FlexTT5 met schade - € 50
Mini TT1 - € 60
AC3 Zonecontroller - € 35

CONTROLTL
Het nieuwe ControlTL systeem interpreteert de complexe data die vanuit de hot-shoe verzonden wordt, en zet deze om in een betrouwbaar digitaal radio signaal. Verander bijv. de flitsbelichtingscompensatie en de info wordt naadloos doorgegeven aan de remote flitser. Maar ook veranderingen van ISO, sluitertijd en diafragmawaarden worden razendsnel doorgegeven en aangepast.

Het Pocket Wizard ControlTL radiosysteem maakt het mogelijk om verder en sneller te fotograferen, maar ook op moeilijk bereikbare plekken, achter muren, in de felle zon, enz. In deze situaties leggen infrarood systemen het af tegen de radiografische signalen van het Pocket Wizard systeem.

COMPABILITEIT
De MiniTT1 is te gebruiken in combinatie met elke Pocket Wizard receiver, inclusief de FlexTT5, Plus II en de MultiMax. Op deze manier kan men optimaal gebruik maken van de Hypersync technologie van Pocket Wizard.

HYPERSYNC TECHNOLOGIE
Deze techniek maakt het mogelijk om een synchrotijd tot 1/500 sec. te flitsen. Is er een snellere tijd nodig? Geen probleem, door een snellere sluitertijd in te stellen, gaat het systeem automatisch in de FP/High-speed stand en zonder ook maar enige knop of instelling te hoeven veranderen, wordt het mogelijk om tot maar liefst 1/8000 sec. te gaan. Verder is het mogelijk om tot 8 beelden per seconde te schieten!

POCKET WIZARD UTILITY
Ook is er nieuwe software beschikbaar om de MiniTT1 & FlexTT5/6 te supporten via de USB poort, namelijk het Pocket Wizard Utility program. Via deze software kunnen er allerlei configuratie-instellingen aangepast worden, zoals kanaal settings, Hypersync timing, sleep-mode timer, enz. Maar het is ook mogelijk om firmware-updates te installeren.John Smits

0619392568

Cuijk


(Niet gevalideerde gebruiker)

Contacteer gebruiker

 • Kenmerken
 • Categorie: Flitser
 • Merk: Overig
 • Conditie: Lichte gebruikssporen
 • Statistieken
 • Bekeken: 44 x
 • Date Added:
  10/14/2020 2:15:59 PM
 • Date Modified:
  10/14/2020 2:15:59 PM
 • Gebruiker actief sinds: 27-09-2012
 • Niet gevalideerde gebruiker