Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

B+W Circulair Polarising HTC MRC Nano XS-Pro 72mm

sinds 19 jul 2020 12:07 276 x bekeken
Prijs: € 100,00

Omschrijving van deze advertentie

B+W Circulair Polarising HTC MRC Nano XS-Pro Digital 72De B+W Circulair Polarising HTC MRC Nano XS-Pro Digital is een circulair polarisatiefilter dat u kunt gebruiken om het contrast en de kleurverzadiging in uw opnames te verhogen. Door aan het filter te draaien kunt het gewenste effect krijgen. Het maximale effect verkrijgt u wanneer u opnames maakt in een hoek van 90 graden ten opzichte van de zon. Daarnaast kunt u reflecties in niet metalen oppervlakken zoals water en glas verminderen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de bodem van een vijver fotograferen of een het interieur van een auto van buitenaf vastleggen zonder last te hebben van spiegelende ramen.

High Transmission Circulair
De afkorting HTC staat voor een hogere lichttransmissie. Bij het gebruik van een polarisatiefilter heeft u te maken met lichtverlies. B+W heeft dit bij de HTC MRC Nano XS-Pro Digital tot een minimum weten te beperken waardoor het lichtverlies bij dit Käseman filter slechts 1 à 1.5 stops is. Het filter staat dan ook garant voor de hoogste beeldkwaliteit dankzij het gebruik van het beste glas en polarisatiefolie van de hoogste kwaliteit.

MRC Nano-coating
Het filter is voorzien van MRC Nano-coating. Deze coating is een doorontwikkeling van de standaard MRC-coating en zorgt voor een nog betere afstoting van vuil. Wanneer er bijvoorbeeld water of vet op valt dan glijdt dit er meteen vanaf zonder kringen achter te laten. Het filter is aan beide zijden voorzien van deze hoogwaardige coating. Kenmerken- Verhoogt het contrast en kleurverzadiging
- Minimaliseert reflecties van niet-metalen oppervlakken
- Käseman filter met een hoge lichtdoorlatendheid
- Dankzij HTC slechts 1 à 1.5 stops lichtverlies
- Hoge kwaliteit MRC Nano-coatingMarco

Geen telefoonnummer

Delft


(Niet gevalideerde gebruiker)

Contacteer gebruiker

 • Kenmerken
 • Categorie: Filter
 • Merk: B+W
 • Conditie: Nieuwstaat
 • Statistieken
 • Bekeken: 276 x
 • Datum toegevoegd:
  19-7-2020 12:49:45
 • Datum gewijzigd:
  19-7-2020 12:49:45
 • Gebruiker actief sinds: 13-03-2015
 • Niet gevalideerde gebruiker