Benro Classic Statief C3570T incl. balhoofd. Z.G.A

Benro Classic Statief C3570T incl. balhoofd. Z.G.A

Benro Classic Statief C3570T incl. balhoofd. Z.G.A

469 x bekeken sinds 11 jun 2020 16:26
Bieden


Contacteer eigenaar

Omschrijving

Prachtig Benro statief zo goed als nieuw! Inclusief Benro balhoofd B2. Alle toebehoren zitten erbij zoals wisselplaat en schoudertas.
Nieuwprijs +/- 540 euro.

Op onzin biedingen wordt niet gereageerd. Het product kan opgehaald worden in Gouda of verstuurd worden met PostNL.

Benro Classic Statief C3570T
De statieven uitgerust met twist sluiting, oftewel draaisluiting, hebben een betrouwbare sluiting voorzien van een afdichting die stof en vocht buiten houden. Benro’s carbon statieven zijn mede populair vanwege haar 8 laagse carbon beensecties welke geproduceerd worden met de nieuwe QIHM-8X technologie welk 20% meer sterkte levert dan de oude 6 laagse uitvoering.

Benro Balhoofd B2 New met wisselplaat
Met het Benro Balhoofd B2 New heeft u een enorm veelzijdig balhoofd te pakken dat u in staat stelt om uw camera op statief traploos in alle richtingen te draaien en te kantelen. Benro’s design biedt een balhoofd met één knop voor een zeer gevoelige instelling voor de wrijving en één knop die het balhoofd compleet fixeert zodat zelfs zware producten op de plaats blijven staan. De Benro B2 is voorzien van een snelwerkende klem waarmee alle internationaal gestandaardiseerde koppelingsplaten makkelijk vastgezet kunnen worden.

De balhoofden van Benro zijn gemaakt van een supersterke magnesiumlegering wat een perfecte werking garandeert, het totale gewicht laag houdt, maar wel een zeer hoge maximale belasting mogelijk maakt. Het Benro Balhoofd B2 weegt slechts 410 gram maar heeft een maximaal draagvermogen van 16kg! Kenmerken- Zeer nauwkeurig in te stellen
- Snelwerkende klem voor alle internationaal gestandaardiseerde koppelingsplaten
- Baldiameter: 40mm
- Maximale belasting: 16kg

Kenmerken

Categorie
Statieven
Merk
Overig
Conditie
Nieuwstaat

5 jaar actief op Fotoapparatuur

Gouda

(Niet gevalideerde gebruiker)