Fujifilm X-T2 met VPB-XT2 en MHG-XT2

Fujifilm X-T2 met VPB-XT2 en MHG-XT2

Fujifilm X-T2 met VPB-XT2 en MHG-XT2

389 x bekeken sinds 04 mei 2019 10:26

Omschrijving

Fujifilm X-T2 systeemcamera met power booster verticale grip en comfortabele handgrip. Alles werkt als nieuw en ziet er uit als nieuw en wordt geleverd in de originele verpakking met alle originele accessoires. Een ideale camera combinatie voor heel veel verschillende fotografische toepassingen. Geweldig voor portret en reisfotografie.

X-T2 camera (zwart) is voorzien van de laatste firmware update. Wat specificaties om te benadrukken wat de camera in huis heeft: 24.3 megapixel APS-C sensor, maximale burst snelheid van 8 beelden per seconde, AF-tracking met hybride fase- en contrast-detectie autofocussysteem (325 punten), maximale ISO van 51.200. UHD/4K-video, 2.36 megapixel elektronische OLED zoeker, spatwaterdichte behuizing, 3.0" LCD scherm kantelbaar en voorzien van glazen protectiefilm, ingebouwde WiFi.

VPB-XT2 Verticale grip (Power Booster) heeft ruimte voor 2 extra accu's (2 stuks extra meegeleverd merk Jupio) voor extra lang fotograferen. Optimale grip en bediening voor verticale composities. 3.5mm hoofdtelefoon aansluiting voor het filmen.

MHG-XT2 Handgrip voor stevige grip op de camera als de Power Booster niet nodig is. Snelle wisseling met statiefschroef die ook weer als statiefaansluiting gebruikt wordt. Balans op statief blijft dus gelijk.

Verkoop vanwege overstap naar X-Pro2. Foto's van de betreffende camera, PowerBooster grip en handgrip.

Kenmerken

Categorie
Systeemcamera's
Merk
Fujifilm
Conditie
Nieuwstaat

17 jaar actief op Fotoapparatuur

Delft

(Niet gevalideerde gebruiker)