Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Sigma 24mm f/1,4 met Canon EF vatting

Prijs: € 599.00

Overzicht

Sigma 24 mm f/1,4 met canon Ef vatting. Met voor en achterdop. Objectief is bij ons ingeruild. Bel voor informatie 010 5221344 of mail ons.
Dit verteld Sigma over dit objectief:

Het Sigma 24mm f/1.4 DG HSM I Art objectief is onderdeel van de zeer hoog aangeschreven ART-serie van Sigma. Dit betekend dat het objectief is voorzien van een geavanceerde optische constructie en een robuust fysiek ontwerp. De combinatie van drie "F" Low dispersie elementen en vier Special Low dispersie elementen helpen bij het zeer merkbaar minimalisren van chromatische aberraties. Twee asferische elementen, waarvan er één zich achterin het objectief bevindt, minimaliseren diverse vervormingen en afwijkingen. Op een fullframe camera heeft het objectief een bereik van 24mm, op een camera met een APS-C sensor wordt dit 38.4mm. Hierdoor is het 24mm f/1.4 DG HSM I Art zeer geschikt voor het fotograferen van landschappen, interieurs, architectuur en natuur.
Lensconstructie en coatingDe lensconstructie die bestaat ui 15 elementen binnen elf groepen is in staat om een constante helderheid en scherpte te leveren van rand tot rand. En dit is zelfs het geval als je met de 24mm f/1.4 DG HSM I Art fotografeert op het maximale diafragma van f/1.4. De Super Multi Coating die is toegepast op lenselementen zorgt er ook nog eens voor dat flares en ghosting bijna volledig uitgesloten worden. Maar ook zorgt de coating voor een hoger contrast en kleurechtheid.
ScherpstellenOm het optische ontwerp zo goed mogelijk bij te staan is de 24mm f/1.4 DG HSM I Art voorzien van een hypersonische scherpstelmotor. Deze motor zorgt voor een snelle, soepele maar vooral fluisterstille autofocus. Deze autofocus is daarbij te allen tijde handmatig aan te passen door eenvoudigweg aan de scherpstelring te draaien. het afgeronde diafragma met negen lamellen zorgt voor een zachte onscherpte. Het 24mm f/1.4 DG HSM I Art objectief is compatibel met de optionele USB-dock waarmee het objectief scherpstelparameters en andere eigenschappen van het objectief zijn aan te passen.
De Art-reeksSigma heeft alle verwisselbare objectieven in drie productklassen ingedeeld: Contemporary, Art en Sports. De Art-reeks is ontworpen met de nadruk op de allerhoogste optische prestaties en een maximale expressieve kracht. Dankzij de sterke nadruk op artistieke eigenschappen, voldoen objectieven uit de Art-reeks aan de verwachtingen van fotografen die meer waarde hechten aan een creatieve en dramatische weergave dan aan compactheid en veelzijdigheid. Behalve voor landschappen, portretten, stillevens, close-ups en ongedwongen snapshots, zijn deze objectieven uitermate geschikt voor de soort fotografie die de artiest in de fotograaf wakker maakt. Ze zijn ideaal voor studiofotografie, maar bieden net zoveel expressieve kracht bij architectuurfotografie, het fotograferen van de sterrenhemel, onderwateropnames en bij vele andere onderwerpen.Kenmerken van de Sigma 24mm f/1.4 DG HSM Art
Geschikt voor Canon camera's
Zeer lichtsterk
Handmatig aan te passen autofocus
Hypersonische autofocus motor
Negen-blads diafragma


Kaart

Nieuw Prijzen

Geen nieuw prijzen gevonden.

Contacteer gebruiker

Toon alle advertenties

Meld misbruik ?

 • KENMERKEN
 • Metz
 • Lens (AF)
 • Conditie:
  Lichte gebruikssporen
 • Serienummer:
  00
 • OVERIG
 • Date Added:
  2/1/2019 12:23:00 PM
 • Date Modified:
  2/1/2019 12:23:00 PM
 • IP Address: 86.90.228.227
 • Bekeken: 140
 • Actief sinds: 28-07-2011
 • Gevalideerd sinds:
  31-01-2019