Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

vuurtoren marken

vuurtoren marken

BESCHRIJVING

Geen beschrijving

REACTIES


Greg Hoppenbrouwers op 21 May 2014 12:05
Het Paard van Marken, al vaak voorbij zien komen. Het blijft een dankbaar object. Je opname oogt fris en ademt het voorjaar. Smaakt naar meer. Groer, Gregoir
matthijs van den hoek op 20 May 2014 10:05
dank je voor je leuke reactie neill,, in de winter met krui ijs is deze vuurtoren wel spannend om te fotograveren. maar in het voorjaar is het inderdaad een stuk vrolijker allemaal. en deze omgeving is erg mooi. Volendam,,marken,,en nog wat van die dorpjes perfect om eens doorheen te gaan met de camera aan je zij ;-)
Neill PhotoArt. op 20 May 2014 06:05
Een foto met een zomers karakter, heel wat anders dan in de winter periode met ijs, voor mij een stuk vrolijker, met een beetje groen gras langs het pad en daarnaast een groente tuin, en de rest is water. Lekker plekje. Waarschijnlijk wel druk in de zomer!

Meer foto's van matthijs van den hoek

Yamaha XT 500 bj 1976 zonlicht op paddenstoel. Mila strange

Foto Uploaden

  • KENMERKEN
  • Geplaatst in: Algemeen
  • Geplaatst op: 19 May 2014
  • 811x bekeken