Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

vragende handen.

vragende handen.

BESCHRIJVING

kunst vaar route 2011 Amersfoort Opdracht aan de kunstenaars - visie op een `portret

REACTIES


Ron op 17 Apr 2011 00:04
Ja, met deze toelichting erbij vind ik het een erg toepasselijke uitbeelding van een schrijnend probleem. Erg prettig te weten: ik dank u zeer, meneer!
matthijs van den hoek op 16 Apr 2011 07:04
de Nijkerkse kunstenares Linda Verkaaik heeft een kunstwerk aangebracht bij de Monnikendam. Het werk heeft de titel 'Ontoereikend' gekregen. ,,Het gaat over de ontoereikendheid van de zorg. De lange armen zijn van de hulpvragenden, de handjes van de hulpgevenden. Daar zit nogal wat ruimte tussen", aldus kunstenares Linda Verkaaik. ,,Het is een portret van de hulpvrager en hulpgever." De opdracht aan de kunstenaars was hun visie op een portret te geven.
Ron op 15 Apr 2011 23:04
Ik vind die andere twee meer met de opdracht van doen hebben, hoewel dit zeker geen grachtvervuiling mag worden genoemd. Heb tenminste menigmaal een zootje ongeregeld in een slotgracht o.i.d. zien ronddarren, maar dit vinnik wel te hachelen. Interessant hoor.

Meer foto's van matthijs van den hoek

54 jaar oude schaatsen roze zaterdag amersfoort ijskoud prikkeldraad. herfst paddenstoellen 9.jpg

Foto Uploaden

  • KENMERKEN
  • Geplaatst in: Portret
  • Geplaatst op: 15 Apr 2011
  • 1455x bekeken