Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Purgatorium

Purgatorium

BESCHRIJVING

Geen beschrijving

REACTIES


baarlezander op 07 May 2007 16:05
Duidelijk dat een flits hier wel op zijn plaats is.
Ivo op 07 May 2007 08:05
De foto is inderdaad focusloos. Enkelen staan naar het kruis te smachten, één enkeling staat wat verloren in het iele te staren. Helemaal achteraan loopt er nog iemand verloren. Ik ben benieuwd hoe de echte kunstenaars het gaan aanpakken....... Afijn, ik heb me goed geamuseerd. :-)) en mijn vrouw die zeer goed smachtend kan spelen ook. Hahaha
Ivo op 07 May 2007 08:05
Het vagevuur zou de louteringsplaats zijn voor nog niet vergeven zonden en voor ongedoopte kindjes. Het was niet de hel, niet de hemel, het zou een plaats zijn waar deze 'buiten categorien' toch in eeuwigheid konden leven, maar God niet aanschouwen. Dat laatste in tegenstelling tot diegene die wel in de hemel sukkelen. In de volksmond, hier ten velde, wordt het vagevuur helemaal anders ingekleed. Het is een plaats waar stoute kinders en 'bitskoemers' terecht komen. In de volksmond is het een bittere plaats waar geweeklaag niet uit de lucht is. ;-) Ik vond inderdaad dat Jezus in deze dubieuse plaats thuishoort.
Huibert op 07 May 2007 03:05
Dat heet dichterlijke vrijheid, Stef. Ik bedoel dat Christus daar nu is. Dat element spreekt mij nu juist aan.
Stef Kooij op 07 May 2007 00:05
Hmm.. Niet om afbreuk te doen aan je opname Ivo, maar in het wikipedia artikel dat je postte stond volgens mij dat het limbo de poort was vóór de toegang naar het vagevuur, hemel of hel, en dat de CHristus niet aanwezig was.. Ik begrijp al dat theologische gemompel ook niet. Anyway over de opanme. Het heeft iets heel mystieks omdat je van niemand een gezicht herkend, maar inderdaad wel druk in beeld. Goede foto allesbijelkaar genomen.
. op 06 May 2007 23:05
Redelijk mooi, alhoewel het beeld me net niet echt pakt, omdat de blik naar mijn inzien, niet naar de goede plek getrokken wordt. Ik vind het beeld ook wat te druk. Ben wel nieuwgierig naar wat we hier zien.
Huibert op 06 May 2007 21:05
Ja, mooi. Het idee dat ook Jezus zich hier bevindt, spreekt mij op een of andere manier enorm aan. Maakt hem meteen een stuk menselijker imo. Ik neem aan dat ie voor de uitdaging is, al zioe ik hem daar niet staan...
Wout Nooitgedagt op 06 May 2007 20:05
Beangstigend mooi
Joop op 06 May 2007 20:05
Prachtig Ivo.

Meer foto's van Ivo

Ik wil meedoen.... De streek waar ik woon Gesloten Xtreme

Foto Uploaden