Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Peter

Peter

BESCHRIJVING

Geen beschrijving

REACTIES


PDBfoto op 27 Dec 2010 00:12
Heel sfeervol!
Dustbak op 22 Dec 2010 13:12
Uitlichting is op zich exact hetzelfde maar naar gelang de vorm van het hoofd en de positie van de persoon varieert het uiteindelijke resultaat. Het licht is namelijk zo met grids en strips afgebakend dat een klein beweging of verandering van positie een ander resultaat geeft. Die vrijheid heb ik mij genomen, Ik hou wel van het verassingselement daarin. Bewuste keuze om dit 'risico' te lopen. En het uiteindelijke resultaat voor een deel door het toeval mee laten bepalen. Je weet natuurlijk ook nooit van te voren wat een persoon bereid is te laten zien.
hans wessels op 22 Dec 2010 12:12
Ik vind het een hele mooie serie Ray. Ik vraag mezelf alleen af waarom de uitlichting van de hoofden zo verschillend is. Een bewuste keus ........of?

Meer foto's van Dustbak

Deep in Dominica... Vergeten te plaatsen in Januari Lara Petit Chef

Foto Uploaden

  • KENMERKEN
  • Geplaatst in: Portret
  • Geplaatst op: 21 Dec 2010
  • 705x bekeken