Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

leeg.jpg

leeg.jpg

BESCHRIJVING

In de reeks "lichtcomposities in een nog lege ruimte". Opnieuw, ik verwacht niet dat veel mensen door dit soort fotografie geboeid zijn.

REACTIES


momaassen op 20 Oct 2005 23:10
Peter, helemaal eens met Mathildes suggestie. De raampartij (horizon) komt iets hoger te liggen, en de voorgrond krijgt meer nadruk. Evengoed een boeiende plaat.
Huibert op 12 Oct 2005 23:10
Een heerlijke plaat, Peter. Ruimte en tegelijkertijd beklemming, verstikking bijna. Maar ik krijg gelukkig weer wat lucht door de wonderschone grijstinten. mooi om wat langer naar te kijken... Goeie plaat!
Rien Meulman op 12 Oct 2005 09:10
Deze vind ik het mooist, omdat het bekende Peterh grijstintenfestival eindelijk weer eens voorbij trekt. En dat bij een foto die het heel goed kan hebben.
Frank1948 op 12 Oct 2005 00:10
Zeer interessante beelden Peter, ben het niet eens met Fokke, een lege ruimte is niet leeg meer als je daar iets in gaat zetten, in dit geval zou dat ook het lijnenspel verstoren imo.
Mathilde µP op 11 Oct 2005 23:10
Net met web browser een andere crop optie uitgeprobeerd; Linkerboven hoek; plafond lijn. Links onder zoals is. Rechts afsnijden tot aan zwarte kozijn zodat dikke witte baan in rechter onderhoek komt. Misschien het contrast van de vloer iets omhoogschroeven zodat helemaal vooraan het gevoel van scherpte blijft.
Peter Huppertz op 11 Oct 2005 23:10
Ik zat tijdens het converteren eerder te denken om beide "dikke schaduwen" uit de benedenhoeken te laten komen; die zijn m.i. meer bepalend voor het beeld dan de lijnen van de muur. Mijn eigen idee was dat ik misschien een stapje meer naar rechts had moeten doen.
Henkie Flits op 11 Oct 2005 23:10
Het leuke van dit soort foto's is als 'alles' klopt. Ik zou proberen 1 of beide lijnen uit de linkermuur uit de hoeken te laten komen, dat maakt het dan net wat strakker.

Meer foto's van Peter Huppertz

Whoa! Buiten is het beestenweer. Zwaar luchtje 3 De prachtige scheve grijns van SergeD

Foto Uploaden

  • KENMERKEN
  • Geplaatst in: Architectuur
  • Geplaatst op: 11 Oct 2005
  • 1006x bekeken