Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

koeien (10mm).

koeien (10mm).

BESCHRIJVING

Geen beschrijving

REACTIES


Ron op 30 May 2011 20:05
Ja, ik zie dat wel voor me ja. Want je hoeft maar even aan een hek te gaan staan en dat nieuwsgierige vrouwvolk wil even aan je snuffelen. Nu hebben ze organiek al niet zo'n kleine kop, maar met die 10 mm er op????? Poe hé!
matthijs van den hoek op 30 May 2011 07:05
ik dacht inderdaad eve met de groot hoek foto's maken...en wat een lol om dan een paar koeien te fotograferen...inderdaad over het hek klimmen een weiland in en dan knielen vlak voor deze koeien....voor dat je het weet ben je zo'n 30cm verwijderd. en voor je het weet ben je ingesloten door de mooie hollandse koeien..(allemaal nieuwschierig)en daar zit je dan.....zie je het voor je..hahahaha
Eddy op 29 May 2011 22:05
Maar verder helemaal te bont ;)
Ron op 29 May 2011 22:05
Sjo hé! Wat dacht jij? Zal d'r 's ff een groothoekje op knallen? Moet nog een hele toer zijn om je knieën er niet op te krijgen. Standpunt vind ik goed want alleen zo krijg je die koeienkop goed los. Maar dat je die kop boven de horizon laat uit steken, is lovenswaardig, maar dat wil nog niet zeggen dat dat een vrijbrief is die horizon scheef te laten staan. De donkerste partijen zouden m.i. wel een paar puntjes lichter kunnen Matthijs.

Meer foto's van matthijs van den hoek

oude honden penningen amsterdam. gringo. gehakkelde aurelia. voorjaar

Foto Uploaden

  • KENMERKEN
  • Geplaatst in: Flora en Fauna
  • Geplaatst op: 29 May 2011
  • 1089x bekeken