Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Jip

Jip

BESCHRIJVING

Geen beschrijving

REACTIES


Jack op 21 Jan 2011 14:01
Dat zal inderdaad de oude zijn (heb ik ook), de nieuwe G-versie is zo lang nog niet in de handel. Ik ben zelf ook erg blij met combi van deze lens / D700.
Ronald op 21 Jan 2011 14:01
Volgens mij de oude, heb deze nu ca 1 jaar in bezit. Nieuw gekocht bij Foka. Zelf zou ik niet zo snel weten wat de nieuwe beter doet (of kan doen) dan de oude. Hooguit de vignetering, deze is overigens prima in de raw editor te corrigeren Deze plaat heb ik ook in de bewerkte versie zonder cross proc. in PS. Blauw is dan weg en heeft de werkelijke kleuren. Zelf hou ik wel van dit effect.
Jack op 21 Jan 2011 13:01
Beste RdBFoto, Mooi, maar volgens mij moet je er gewoon wat blauw uithalen. Mag ik vragen of dit de oude of nieuwe 85mm 1.4 is?
Pantano op 20 Jan 2011 08:01
Volgens mij zie ik nu pas je foto's, geen idee waarom ze mij niet eerder zijn opgevallen, maar je betrokkenheid met je modellen spat er van af. Erg mooi. En die blauwe tandjes, ach dat zij je dan vergeven :-)
Ron op 18 Jan 2011 22:01
Neem me niet kwalijk dat ik even dacht dat 't je dochter was. Maar dat verandert niks aan de foto, waarmee de ware ouders ongetwijfeld zullen zijn ingenomen.
Ronald op 18 Jan 2011 21:01
Dank Ron. Ik ben niet de vader van Jip, het is een vriendinnetje van mijn dochtertje. Ze zullen haar goed in de gaten moeten houden als zij wat ouder is! @Martin. Door de bewerking in PS (crossprocessing) heeft de foto een blauwe tint gekregen, deze zie je ook terug in de ogen. Als ik dit met een masker ongedaan zou maken, hebben de tanden en ogen een andere tint dan de gehele foto. Dit zal niet prettig kijken, zodat ik dat zo gelaten heb.
©Martin op 18 Jan 2011 21:01
Mooie foto Ronald. Wat me wel opvalt is dat haar onderste tandjes wat blauw zijn.
Ron op 18 Jan 2011 21:01
Wat een lief, open gezicht heeft dat meisje zeg. En wat heb je dat goed laten uitkomen met het scherpte/onscherpteverloop. Man, als die wat ouder wordt, zet dan maar vast een honkbalknuppel achter de deur voor die scootergastjes die ongetwijfeld langs komen rijden. Tenzij hij door jou geschikt wordt geacht, dat wel, natuurlijk. ;-))

Meer foto's van Ronald

Noor (geen) Guusje Ivetan

Foto Uploaden

  • KENMERKEN
  • Geplaatst in: Portret
  • Geplaatst op: 18 Jan 2011
  • 902x bekeken