Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

IMG_6186b.JPG

IMG_6186b.JPG

BESCHRIJVING

Aangezien ik in onze llieve Heer geloof, geloof ik ook dat Hij al onze zonden zal vergeven. Het vagevuur bestaat voor mij dus niet, en het voorportaal voor het hiernamaals zou in mijn ogen dan dit moeten zijn. Het licht en Zijn Engelen komen hem halen.

REACTIES


Huibert op 25 May 2007 12:05
George, ik had het niet over mijn eigen fouten hoor :-) Stel je voor... Ik vind het trouwens veel belangrijker om mijn fouten nu onder ogen te zien. Fouten maken en ze nu nog niet zien als fouten. Klinkt misschien arrogant, maar ik geloof niet dat ik fouten maak waarvan ik mij niet bewust ben. Dan zou je wel erg met oogkleppen op door het leven gaan. En mij maakt het geen snars uit of mijn fouten door een God worden vergeven of niet. Liever heb ik dat andere mensen die door mij fouten eventueel zouden worden benadeeld, mij nu vergeven. Maar als jij daar allemaal wel in gelooft en daar kracht uit put, dan is dat natuurlijk prima. Over de foto: er valt technisch wel het een en ander op aan te merken. Maar dat lijkt me bij een plaat als deze volstrekt niet van belang. Mooi detail is de hand links onderin op de schouder. Dat maakt de plaat, vind ik...
George2 op 20 May 2007 20:05
Huibert, ook jouw fouten worden vergeven. En wellicht zie jij ze nu nog niet als fouten. Boudewijn, ja dat is de conculega. Verwar niet het geloof in god en dat rare gedoe in de kerk, wat die voor idioten dingen geregeld hebben voor eigen gewin wil je allemaal niet weten. Maar Huibert wat vind je van de foto zelf?
Boudewijn Turin op 20 May 2007 16:05
Om nog maar te zwijgen van die 72 maagden, of was dat de concurentie?
Huibert op 20 May 2007 14:05
Da's vreemd, want is dit begrip 'het voorgeborchte' niet door de christenen zelf geintroduceerd? Wel mooi dat je kunt geloven dat al onze zonden zullen worden vergeven. Persoonlijk zou ik dat echter niet zo tof vinden. Dus iemand die de vreselijkste zaken op zijn geweten heeft, wordt toch nog vergeven? Ik weet niet of ik in zo'n hiernamaals zou kunnen vertoeven, waar het wemelt van de kinderverkrachters en moordenaars...

Meer foto's van George2

Kittens Shit alweer mis!!! 254-5425_IMGm.JPG

Foto Uploaden