Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Ijsjes eten

Ijsjes eten

BESCHRIJVING

Geen beschrijving

REACTIES


Huibert op 26 Nov 2008 16:11
En hoe zit dat met banaan? De smaak van een ijsbolletje bedoel ik. Als ze hele kromme bananen hebben gebruikt voor het bolletje ijs in het hoorntje, komt ie misschien als een boemerang terug en moet de werper zelf nog uitkijken dat ie niet in zijn oog komt!
F de Vlaam op 26 Nov 2008 11:11
goeie plaat duotone is gewoon mooi of het is het chocolade ijs dat tegen de lans gegooid werd bij het oefenen voor ijshoornwerpen (chocoladeijs heeft een betere luchtweerstand tov gewoon vanille ijs)
Huibert op 26 Nov 2008 09:11
Wat valt er aan te snappen, Ernst?
ernst op 26 Nov 2008 08:11
Ja leuk ksnap alleen die duotoon niet..
baarlezander op 26 Nov 2008 07:11
Tof!
Huibert op 26 Nov 2008 02:11
Maar zo'n beker ijs is toch een stuk praktischer. Wandelend met zo'n ijshoorn in je hand, kunnen er de gekste dingen gebeuren. Nooit De Cock en de ijshoornmoord gezien op tv? Daar werd een bejaarde strandjutter met een ijshoorn in zijn oog gevonden door een aanhanger van de Moonsekte op de overloop van een voormalig Haags notariskantoor dat inmiddels was verworden tot een kraakpand. De Cock komt dat pand binnen en hij krijgt daar meteen een flinke middelvinger van een Haags punkmeisje. Blijkt uiteindelijk dit meisje de sport ijshoorwerpen te beoefenen en stond zij, zo redeneert De Cock, op de overloop te trainen en gooit per ongeluk de ijshoorn in het oog van de bejaarde strandjutter. Het is dat aan het eind van de aflevering Pinokkio nog ten tonele verschijnt en van zijn lange neus af wil. hij vertelt De Cock de waarheid: De Cock is omgebracht door een Vlaams fotograaf van wie alleen de initialen bekend zijn bij de houten pop: IB!!!!! Het is de enige aflevering waarbij de moord uiteindelijk niet wordt opgelost. Men zegt wel dat lieden die dit soort delicten plegen, het vaak niet eens goed kunnen verwerken dat ze niet worden opgepakt en dan jaren later nog een vage aanwijzing geven. Bijvoorbeeld door een foto te plaatsen van een ijshoorn in de gallery van een publieke site als deze. Waarmee ik overigens geenszins wil beweren dat IB staat voor Ivo Bogaerts. Maar ik geloof toch dat ik morgen effe een telefoontje pleeg met de tv inspecteur :-) Leuke plaat, man!
Ron op 25 Nov 2008 23:11
Helemaal eens met de voorganger en wie verwerpt in deze de gouden snee?
Toon op 25 Nov 2008 23:11
Zo'n ijshoorntje smaakt toch blijer!

Meer foto's van Ivo

Mompelen Station Lier Op de loer Oefening baart kunst

Foto Uploaden

  • KENMERKEN
  • Geplaatst in: Algemeen
  • Geplaatst op: 25 Nov 2008
  • 1232x bekeken