Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Herinnering aan .......

Herinnering aan .......

BESCHRIJVING

Geen beschrijving

REACTIES


Neill PhotoArt. op 04 Apr 2013 18:04
De p7700 is wat makkelijker "maar wel trager" dan m'n D200 bij een wandeling, maar ik gebruik meestal de kleinbeeld camera. De P7700 heb ik altijd op zak. En natuurlijk geen vergelijking van appels en peren. Maar met een maand lang oosten wind willen we allemaal wel een westenwind!!
Ron op 02 Apr 2013 21:04
Je hebt van die mensen hè. Die op de meest merkwaardige plaatsen en bizarre weersomstandigheden een tukkie kunnen doen. Kweenie of ik het effect leuk zou blijven vinden, maar wat ik wel weet, is dat die Nikon's m.i.v. de P7000 een flinke promotie hebben gemaakt. Die P7000 was met het oproepen van de functies wel wat sloom, de P7100 zeker niet meer en ik stel mij zo voor dat de P7700 er niks voor onderdoet. Wsnl. op hogere ISO's ook nog goed voor een compact? (Ff niet vergelijken met een APS-sensor hè)

Meer foto's van Neill PhotoArt.

Collega Kootwijkerzand 2 Alleen AdLF

Foto Uploaden

  • KENMERKEN
  • Geplaatst in: Algemeen
  • Geplaatst op: 02 Apr 2013
  • 982x bekeken