Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

EvE 96 remake Weston

EvE 96 remake Weston

BESCHRIJVING

Vanmiddag 30 graden Veluwe vrij naar Edward Weston

REACTIES


Peter Rothengatter HetFotoAtelier op 07 Aug 2009 15:08
Ben zelf ook nog niet helemaal happy met de zwartwit omzetting. Contrast was ook enorm met die felle 30 gr zon en mijn model met echt bijna "spierwitte huid" Ik ga binnenkort proberen deze anders om te zetten :)
Theo op 07 Aug 2009 10:08
Netjes, de pose is zo goed als gelijk. De Weston heeft wat zachtere overgangen, het glimmende wat ik hier zie vind ik wat minder, ook lijkt de huidtint lichter? Maar goed gedaan, en nooit vervelend om naar te kijken.
Maarten J. Eykman op 06 Aug 2009 22:08
Ik vind het juist wel mooi. Zo'n egaal onwerelds mooi, haast plasticachtig lijf. Zeer geslaagde remake. (http://www.edward-weston.com/edward_weston_nudes_3.htm) Wellicht is het zand wat te rommelig. Volgende keer een hark meenemen? Ook een kwestie van smaak.
Sebastiaan Elema op 06 Aug 2009 22:08
Ik vind de zw omzetting niet spannend genoeg. Heb je ook nog andere pose's? Zal die Edward eens googlen..

Meer foto's van Peter Rothengatter HetFotoAtelier

blackhole.jpg Miss Marble III Havana Cuba Piekenkermis Utrecht

Foto Uploaden

  • KENMERKEN
  • Geplaatst in: Landschap
  • Geplaatst op: 06 Aug 2009
  • 1970x bekeken