Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Ellen

Ellen

BESCHRIJVING

Geen beschrijving

REACTIES


Ulli Burer op 24 May 2011 22:05
heel aparte pov, mooie lens inderdaad.
Johan Verhulst op 23 May 2011 22:05
Je snapt het dus niet, ach laat maar, waarschijnlijk zouden we in real life elkaar zelfs leuk vinden, wie weet?
fotogirl op 23 May 2011 13:05
Beste johan, Ik denk dat je ons meningsverschil te veel eer aan doet door het zogenaamde cultuurverschil tussen Nederland en België hierin te betrekken. Evenals Dustbak voer ik mijn opdrachten uit met al mijn passie. Een job wil ik het niet noemen. dit zou suggereren dat ik van mijn opdrachten moet leven.
Dustbak op 22 May 2011 23:05
Ik ben zeker van mening dat je ook commentaren kunt leveren op andermans fotos zonder zelf fotos te plaatsen. Mijn in opdracht genomen fotos komen hier ook niet zo vaak op. Veel hebben een embargo en tegen de tijd dat dat voorbij is vind ik ze zelf gedateerd. Sommige 'bijvangst' zet ik wel neer overigens. Daarnaast mag ik ook graag prive dingen fotograferen hoewel ik daar vaak niet zo heel veel fut meer voor heb moet ik eerlijkheidshalve bekennen. Voor mij is het dus inderdaad 'een job'. Dan wel 1 die ik met veel plezier doe. Om niets te plaatsen omdat het allemaal in opdracht is vind ik nonsens. Het klinkt ook een beetje neerbuigend en hoogdravend, helaas hebben sommigen daar nogal wat last van. Alsof fotografie een competitieve sport is...
Johan Verhulst op 22 May 2011 21:05
@Serra, Als je alleen maar in opdracht werkt, en nooit eens iets voor je plezier voor jezelf maakt is dit niet echt een passie, maar een job. Bovendien vind je de "W" toets naast de "Q" op je toetsenbord. Maar die zal je ook niet snappen zeker?
fotogirl op 21 May 2011 11:05
Ronald, excuses dat ik je opmerking verkeerd geïnterpreteerd heb. De foto heb ik nog vele malen bekeken en kwam erachter wat mij eraan stoort. Als je naar haar rechterarm kijkt zie je een soort dubbele lijn. Naar mijn mening wordt het beeld juist hierdoor onrustiger. Ook zou ik haar iets meer uit het midden geplaatst hebben door iets van de rechterzijde weg te kroppen. Het moment is wel heel goed gekozen. Je hebt haar blik op het juiste moment vast weten te leggen. @ Johan Verhulst: Ik gaf aan dat ik om persoonlijke redenen geen beelden plaats. De foto's die ik maak zijn in opdracht van derden en zeker niet bedoeld om op internet te publiceren. Ik hoop dat je dit respecteert. Daarnaast heb ik een aantekening gemaakt, gezien jou standpunt, in ieder geval geen feedback op de door jou geplaatste beelden te geven. Groetjes, Serra
Ronald op 19 May 2011 22:05
@fotogirl. Mijn opmerking is niet vervelend bedoeld. Als ik je werk kan zien, begrijp ik misschien je opmerking beter en wie weet kan ik er van leren. Ik kijk graag naar platen van andere ter inspiratie maar ook om van te leren. Zelf ben ik groot liefhebber van portretten met open diafragma. Maar dat is nu geen verrassing meer denk ik. ;-)
jh op 19 May 2011 22:05
Mooi hoor, maar ik ben altijd erg gecharmeerd van zo'n scherp / onscherp instelling.
R. DeLone op 19 May 2011 21:05
Fraaie.
Johan Verhulst op 19 May 2011 20:05
Wie zelf geen foto's plaatst hoort ook geen commentaar te geven over die van iemand anders. Hoe laf kan je wel zijn?
fotogirl op 19 May 2011 16:05
@ Ronald, neen, ik laat geen eigen foto zien. Daar heb ik mijn persoonlijke redenen voor. Dit zul je misschien wel erg makkelijk vinden, maar dit ontneemt mij niet het recht geen feedback te mogen geven over geplaatste foto's op de IG. Als ik naar jou foto kijk blijven mijn ogen over de foto zoeken. De onscherpte komt onnatuurlijk over. ik had de indruk dat je haar gelaat gemaskeerd had en de overige zaken in PP vervaagd. De onscherpte van die lens heeft dan niet mijn voorkeur. Begrijp me nu niet verkeerd, ik wil geen werk van anderen afkraken, maar wel feedback geven zoals ik het ervaar. Wat je daar verder mee doet is aan jou, maar speel niet het spelletje op de manier van "als je het beter kunt laat het dan eens zien". Zo begrijp ik namelijk jou opmerking richting mij. Ik beweer nl nergens dat ik het beter kan!
Ronald op 19 May 2011 09:05
@ Dustbak. Mooie tiara he? Ben wel benieuwt naar het resultaat van jouw platen. Zie ze wel van Mireille. De onscherpte is niet geshopt, maar ontstaan door de fantastische 85mm 1.4 van nikon. Opmerkelijk commentaar fotogirl. Laat eens een eigen foto zien die je wel rustig vindt.
fotogirl op 19 May 2011 08:05
Ze kijkt mooi in de camera. Toch vind ik het beeld onrustig. Waarschijnlijk door de onnatuurlijke onscherpte.
Dustbak op 19 May 2011 07:05
Ik vind dit wel een boeiend perspectief. Leuk zo'n tiara :)

Meer foto's van Ronald

K........... N. M en F     ***

Foto Uploaden

  • KENMERKEN
  • Geplaatst in: Portret
  • Geplaatst op: 18 May 2011
  • 1096x bekeken