Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Een mindere dag

Een mindere dag

BESCHRIJVING

Jezus liep over het water

REACTIES


Wijnand op 26 Apr 2008 17:04
Kunst, kitsch, geloof, ongeloof, wat maakt het allemaal uit als het als een paal boven water staat (hehehe) dat ik dit een schitterende foto vind! Complimenten Ivo!
Ivo op 28 Sep 2007 09:09
En dan wordt een vader erg trots op zijn zoon. :-)
Sebastiaan op 27 Sep 2007 18:09
iedereen draagt een stukje god inzich toch de mensen die er voor open staan. ik zeg steeds godsdienst heeft geen nut maar wel zin. daar bedoel ik mee dat het niet nuttig is te geloven(versta me aub niet verkeerd). maar het geeft mij allesinds toch zin om door te gaan. plus mensen die zeggen dat ze niet geloven, daar geloof ik niet in iedereen heeft wel iets waar ze in geloven en open voor staan. en dat is dan hun geloof. plus ik vind dit een prachtige plaat hier zie ik het triste verhaal van jezus in. die nu in deze tijd niet meer over water kan lopen omdat er steeds minder mensen in hem en God geloven. en in deze plaat zie ik die tragedie (jezus verdrinkt door ons doen) mijn gedacht daar allesinds toch over ik vind dat deze plaat een flits verdient
Ivo op 24 Sep 2007 22:09
Ik denk dat God een héél eenvoudige formule is die wij ongelooflijk ingewikkeld hebben gemaakt. :-))
Huibert op 24 Sep 2007 22:09
Jongens toch! Als er al een God zou bestaan dan vindt hij dit alleen maar lollig joh. En wie zij wij dan om Hem te kunnen doorgronden. Misschie is God wel een rete ingewikkelde natuurkundige formule! Daar al eens bij stilgestaan? Ik vind het wel een gaaf plaatje...
Ivo op 24 Sep 2007 22:09
Eigenlijk loop je gewoon in te kleine schoenen aangaande politieke correctheid. Religie heeft voor mij niet de waarde die me zou kunnen verhinderen om het te relativeren. Ik zou je dat héél goed kunnen uitleggen waarom dat zo is en waar het mij wel om draait. En de kans is redelijk dat ik veel meer respect heb voor eender welke geloofsvorm dan dat je kan denken, maar waarom zou ik dat doen,........ uit je relaas denk ik te begrijpen dat je het verschil niet ziet tussen religie en geloof.
Ivo op 24 Sep 2007 20:09
Ik durf zeggen dat ik eea weet over geloven en het cristelijk geloof in het bijzonder, John. En dan baseer ik me allang niet meer op hetgene de pastoor of dominee vertelt. Je kan dat arrogantie noemen, mij niet gelaten, het is je goed recht. Zie jij, als gelovig mens naar ik vermoed en met respect, niet de kitsch achter de beeldspraak uit de bijbel en de manier waarop het door bepaalde stromingen binnen de christelijke leer wordt geïnterpreteerd? De weigering van bepaalde stromingen om de exegese consequent binnen onze tijd te voeren? Geloven is essentieel voor de mensheid, maar de manier waarop dit binnen meerdere stromingen van het christelijk gedachtengoed gebeurt is een ridiculisering van de werkelijkheid. Als je vind dat ik met deze foto makkelijk scoor, dan heb je de moeite nog niet genomen om na te gaan wat ik hier miscshien probeer te vertellen. Maar dat vind ik niet erg, het is hooguit makkelijk.
Jan Maur op 24 Sep 2007 10:09
Help, plons, red me, ik heb de paal gemist. De samentrekkende wolken is de god van de donder die zijn concurent een handje (niet) gaat helpen. Hij krijgt zelfs hulp van de weergoden, temperatuur lekker naar beneden geschroefd dus een verstening.Eindresultaat blub, blub. HeHe, oefffffff, kennen we de geschiedenis eens normaal gaan herschrijven. Deze, niet ironische, uitstraling heeft deze foto voor mij. Ivo, het is je perfect gelukt. Ik vind het een schitterende foto.
F de Vlaam op 24 Sep 2007 09:09
ja hoor, dit kan ik wel waarderen
Dirk -del30-10-2018 22:16:14 op 24 Sep 2007 09:09
Met 151 hits en zoveel reacties zou je dit inmiddels geen 'de mindere dag' meer noemen. Maar Ivo ik zie geen kruis.....ligt dat nog in de schuur?
Ivo op 24 Sep 2007 08:09
Het christelijke geloof IS pure kitsch, John.
Cuno Koopstra op 23 Sep 2007 22:09
Apart en vooral fascinerend beeld Ivo.
Ron op 23 Sep 2007 21:09
Over het water lopen is niet zo'n hele kunst, als je maar weet waar de paaltjes onder de waterspiegel staan. Zo'n apart beeld verzinnen en visualiseren is een stuk lastiger: apart hoor.
Ivo op 23 Sep 2007 21:09
Heu, nee hoor Fokke, dit is het postuurke van een vernegligeerd kruis dat bij mij in de schuur lag.
Joop op 23 Sep 2007 20:09
Bevrijding en toch blijft God in zijn spiegelbeeld vastzitten aan zijn kruis. mooi!
Ivo op 23 Sep 2007 20:09
Nou, zo erg is het niet. Het water staat nog niet aan de lippen.
ronald koster op 23 Sep 2007 20:09
Heel gaaf, waanzinnig gevoel wek je bij me op .. .. .. :-)

Meer foto's van Ivo

Nogmaals de gezelligste wasserij Eén januwariese meligheid Ook Nederlanders planten hun vlag op monumenten Jules

Foto Uploaden

  • KENMERKEN
  • Geplaatst in: Algemeen
  • Geplaatst op: 23 Sep 2007
  • 1238x bekeken