Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Dochters van elf

Dochters van elf

BESCHRIJVING

Geen beschrijving

REACTIES


Ivo op 02 May 2007 12:05
Die halo's zijn inderdaad een vervorming in de manier we naar een beeld zijn gaan kijken. In de doka was het haast niet mogelijk om een gezicht wat op te lichten zonder die halo. Dat is waarschijnlijk een eigen leven gaan leiden.... Ik vind het soms wel werken, maar lang niet altijd.
Hugo op 02 May 2007 11:05
yep... :-)
Ivo op 02 May 2007 11:05
Ik denk dat je in een andere film zit in hetgene je wil zien. Daar is niks mee mis. Je brengt een issue naar boven waar héél lang een veel over kan gepraat worden. (moeten we eigenlijk eens gewoon doen): de weg naar het beeld.
Hugo op 02 May 2007 11:05
Randen afdonkeren kan heel goed werken om de aandacht daar te krijgen waar je hem wil. Het zal mijn deformatie zijn maar ik vind het meestal niet mooi. Zo kan ik ook niet tegen de halo's die je veel om personen ziet...maar ik realiseer me dat het mijn blik is die ook focust op de techniek...voor het beeld kan het heel goed zijn. Hier vind ik het te zwaar...ook waneer ik mijn deformatie uit probeer te zetten... Goed dat je zoekt naar andere uitvoering. Op papier is de echte uitvoering vind ik...dit hier is maar gepruts...en als ik je ongevraagd en lummelig advies mag geven...werk op film en overbelicht stevig...klaar is Clara! :-) (Sorry...)
Ivo op 02 May 2007 11:05
Randen afdonkeren doe ik vaker.Was het hier nodig? Hmm, kweenie.
Ivo op 02 May 2007 11:05
Ik ben idd op zoek naar een andere uitvoering, dit is een oefening in die richting. Ik zoek achter een soort "stone washed" effect, dat dan voornamelijk om op een mat papier af te printen, een mat papier vergelijkbaar met het matte hagelwitte bariet dat ik destijds van ilford gebruikt. Papier heb ik ook nog niet goed. :-) Maar het komt goed. (denk ik)
Hugo op 02 May 2007 11:05
Ik vind het beeld wel mooi Ivo, maar de uitvoering niet zo. De randen zijn donker gesjopt? Zag ik dacht ik ook bij een eerdere plaat van je...kan werken maar vind het hier te veel..of heb ik het mis... Verder vind ik er te weinig contrast in zitten...net of je te veel met curves en kleuren hebt geprutst...in selective color heet dat geloof ik...? Nou ja...voor zover mijn gezever...
Huibert op 02 May 2007 02:05
Ze heeft een mooie en zelfbewuste blik...
Ron op 01 May 2007 22:05
Da's toch lang niet altijd een makkelijke leeftijd en vooral niet voor henzelf. Te groot voor het servet, te klein voor het tafellaken. Komt allemaal best wel goed; rekken en erbij blijven! Mooie foto van een vrouw in wording.

Meer foto's van Ivo

The feature is??? Beetje vermoeide man En aan de paal. Dan ditte

Foto Uploaden

  • KENMERKEN
  • Geplaatst op: 01 May 2007
  • 766x bekeken