Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Coldplay Viva La Vida

Coldplay Viva La Vida

BESCHRIJVING

Geen beschrijving

REACTIES


Eddy op 10 Sep 2008 23:09
Hier in het Antwerpse Sportpaleis 54€ voor een zitplaats. Kosten inbegrepen. Kort, das wel zonde.
Hans Haenen op 10 Sep 2008 16:09
Het concert is erg goed maar wel een beetje kort, dan weet je dat vast. Ik was dus uit frustratie uitgeweken naar Straatsburg, waar je voor 40 euro all in gewoon een veldkaart kon kopen, ook nog 's in een wat intiemer gloednieuw muziektheater. In nederland wordt volgens mij door Mojo een vies spelletje gespeeld, want ik en nog een paar vrienden hebben het alle macht geprobeerd via ticketservice.nl, een andere vriend via het postkantoor, maar allemaal kregen we om 8 minuten over 10 de melding dat het was uitverkocht (beide dagen)
Eddy op 10 Sep 2008 15:09
Mijn collega had er besteld en had er voor de zekerheid extra besteld. Ik heb er eentje kunnen overkopen. Kan al niet meer wachten ;)
Hans Haenen op 10 Sep 2008 15:09
heb jij kaarten kunnen bemachtigen dan, Eddy?
Eddy op 10 Sep 2008 14:09
Dat beloofd hier op 4 okt. Mooie impressie!

Meer foto's van Hans Haenen

Heat Gaatjes in stalen bordesplaat vuurtoren Windmolen op Fuerteventura The need for speed

Foto Uploaden