Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

BMW break my windows

BMW break my windows

BESCHRIJVING

Met Grandmaster Flash & the Furious Five op mijn MP3 viel me ineens wat op.

REACTIES


Toon op 08 Oct 2008 13:10
Tussen zeiken en afzeiken bestaat een groot verschil Rien. De betekenis van zeiken, in het Brabantse, is kritisch commentaar geven. En daar gaat het hier toch om. Afzeiken is iets heel anders maar dat hoeft denk ik geen nadere uitleg.
Rien Meulman op 04 Oct 2008 14:10
Wat aardig van je om dat te zeggen Toon, zeker nadat ik nog bij je foto heb zitten zeiken van de week.... Ik vind het best leuk om dingen hier te plaatsen, maar kom er zo weinig toe. Vaak vind ik wat ik maak niet goed genoeg of te commercieel. Daarom komt het er niet zo vaak van.
Toon op 04 Oct 2008 11:10
Goed dat je na lange tijd weer eens wat laat zien Rien. Van deze serie vind ik dat deze er behoorlijk uitspringt vooral door de kleuren, de vlakverdeling en het scherpteverloop.

Meer foto's van Rien Meulman

Kapel Mostar Charleroi Kinderportretjes

Foto Uploaden

  • KENMERKEN
  • Geplaatst in: Algemeen
  • Geplaatst op: 04 Oct 2008
  • 600x bekeken