Het NOVOFLEX Panorama VR-systeem

Het NOVOFLEX Panorama VR-systeem

Het NOVOFLEX Panorama VR-systeem

459 x bekeken sinds 22 sep 2022 16:34

Omschrijving

Dankzij de digitale opname- en softwarematige verwerkingstechnologie worden perfecte panoramische beelden en 60°-panorama's steeds meer de focus van fotografische interesse. Het NOVOFLEX Panorama VR-systeem voldoet perfect aan de eisen van professionele fotografen voor een eenvoudig te gebruiken verstelsysteem om een camera-opnamesysteem 60° te kunnen draaien op het knooppunt. Voor een perfecte 60°-panorama-opname met perspectief-offset is het essentieel om de opnamecamera zo te positioneren dat de rotatie-as door het knooppunt van het opnamesysteem gaat.Hier biedt het NOVOFLEX Panorama VR-systeem II de perfecte aanpassings- en rotatie-elementen in één set, die nodig zijn voor dergelijke opnames. Het systeem is geschikt voor portret- en landschapsopnames met een maximaal axiaal instelbereik van 5 mm. Nieuw zijn de verstelbare pallen met 6, 0, 6 en 4 niveaus. Gebruik: Geschikt voor enkellijns cilinder- en vlakpanora's. Afhankelijk van de camera en lens zijn beeldhoeken tot 60° horizontaal en 0° verticaal mogelijk. Aanbevolen lenzen: groothoeklenzen van 10 mm brandpuntsafstand tot standaard zoomlenzen tot lichte telelenzen tot 5 mm brandpuntsafstand. Nieuw in versie II: Nieuw zijn de verstelbare pallen met 6 (stappen van ,5°), 0 (stappen van °), 6 stappen van ( 0°) en 4 stappen (stappen van 7,5°).

Voordelen:
- Eenvoudig, overzichtelijk systeem
- De afzonderlijke onderdelen kunnen ook voor andere taken worden gebruikt
- Complete oplossing: naast de hardware omvat de leveringsomvang de stitching-software PanoramaStudio (onbeperkte volledige versie)

Voor wie? Het Panorama VR-systeem III is geschikt voor alle fotografen die de voorkeur geven aan het klassieke, eenregelige cilinder- en vlakpanorama en de eenvoudige en duidelijke structuur van het systeem waarderen. Uitermate interessant voor natuurfotografen die zich naast panoramafotografie ook bezig houden met macro- en landschapsfotografie en ook voor andere taken focusdia s en L-hoeken gebruiken.
Leveringsomvang: Panoramaplaat Panorama=Q 4 ,
Castel-Q focusschuif (lengte 0 cm),
hoek QPL verticaal,
waterpas voor de flitsschoen,
software PanoramaStudio (Win/Mac) downloadversie, download van www.tshsoft.
De Technische gegevens: Geschikte lenzen: Brandpuntsafstanden van 0 mm tot 5 mm instelbereik in opt. As: 5 mm Type opname: eenregelig Panoramatype: oppervlakte- en cilinderprojectie Aanbevolen software: Panorama Studio (inclusief activeringscode - download van www.tshsoft.de), PTGui Gewicht: 960 g Statief/camera-aansluiting: / 4" of / " / /4"

Kenmerken

Categorie
Statieven
Merk
Novoflex
Conditie
Nieuwstaat

10 jaar actief op Fotoapparatuur

Veenendaal

Gevalideerde gebruiker