Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Broncolor Pulso Flooter incl kop+statief - fresnel

sinds 31 mei 2021 10:05 79 x bekeken
Prijs: € 650,00

Omschrijving van deze advertentie

Haal het zonnetje in huis met deze Broncolor Flooter. Deze geeft een prachtig hard licht, vergelijkbaar met zonlicht. Komt inclusief Pulso 3200 Ws kop, geschikt voor alle Broncolor generatoren. Wij hebben hem gebruikt op de Pulso 4 en 8, maar ook op de nieuwe Scoro.

Niet op de foto, maar wel erbij: barndoor set voor op de flooter. Komt compleet met stevig lampstatief. Waarschijnlijk is dit een Foba statief. Nieuwprijs van de Flooter is 4.339 euro, lampkop 2.833 euro, dus je krijgt veel waar voor je geld.

Te testen in onze studio, gaat weg omdat we overstappen op een ander merk flitsers. Kijk vooral ook naar mijn andere advertenties voor Broncolor apparatuur en accessoires. Ophalen kan in Eindhoven. Verzenden lijkt me niet verstandig, maar is mogelijk.

NB: deze advertentie heb ik op Marktplaats staan (15 jaar actief account) maar heb op aanraden deze advertentie hier ook neergezet. Vandaar dat ik een nieuw account heb aangemaakt op Fotoapparatuur.nlOscar

Geen telefoonnummer

Eindhoven


(Niet gevalideerde gebruiker)

Contacteer gebruiker

  • Statistieken
  • Bekeken: 79 x
  • Datum toegevoegd:
    31-5-2021 10:20:38
  • Datum gewijzigd:
    31-5-2021 10:20:38
  • Gebruiker actief sinds: 31-05-2021
  • Niet gevalideerde gebruiker