Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Nikon SB-910 Professionele i-DDL (intelligente DDL

sinds 03 jan 2021 16:01 125 x bekeken
Prijs: € 275,00

Omschrijving van deze advertentie

Professionele i-DDL-flitser die compatibel is met Nikon FX- en DX-formaat spiegelreflexcamera's en die deel uitmaakt van het Nikon Creatief Verlichtingssysteem.
De SB-910 is snel, veelzijdig en krachtig en biedt uitgebreide mogelijkheden om te fotograferen waarbij de flitser draadloos of op de camera wordt gebruikt. Drie verlichtingspatronen bieden volledige controle over de flitsdekking met een automatische aanpassing voor een zoombereik van 17-200 mm.
Professionele i-DDL (intelligente DDL) flitser: compatibel met FX- en DX-formaat spiegelreflexcamera's. De flitser maakt deel uit van het Nikon Creatief Verlichtingssysteem en biedt volledige controle over de flitsdekking.
Verlichtingspatronen Centrumgericht, Gelijkmatig en Standaard: in de stand Centrumgericht wordt de verlichting geconcentreerd op het midden van het beeld, wat van pas komt wanneer u een teleobjectief gebruikt. In de stand Gelijkmatig wordt het licht gelijkmatig over het beeld verspreid, wat handig is wanneer u groepsfoto's maakt. De stand Standaard biedt een standaardbalans tussen vermogen en lichtspreiding.
Automatisch zoombereik van 17-200 mm: biedt een zoombereik van 14 mm bij gebruik van de ingebouwde diffusor of een diffusiekap.
Intuïtieve bediening: beschikt over een groot lcd-scherm, een duidelijk menusysteem, handig geplaatste bedieningselementen en verlichte knoppen voor een comfortabeler bediening bij weinig licht. Automatische detectie van het sensorformaat: FX- of DX-formaat camera's worden automatisch herkend.
Zeer korte oplaadtijd van 2,3 seconden bij gebruik met LR6 NiMH- batterijen.
AF-hulpverlichting: compatibel met Multi-CAM 3500 FX/DX AF- sensormodule.
Mogelijkheden voor indirect flitsen: kan horizontaal 180° naar rechts en naar links worden gedraaid en kan tot 90° omhoog en tot 7° omlaag worden gekanteld.
Thermisch beveiligingssysteem: waarschuwt wanneer tijdens intensief flitsen oververhitting ontstaat.
Harde kleurfilters voor gloeilamp- en tl-licht meegeleverd. Automatische filterdetectie: de flitser past de kleurtemperatuur van de aangesloten camera automatisch aan op basis van de kleur van het gebruikte filter.
Firmware-upgrade is mogelijk via het opslagmedium in de aangesloten camera.
Materiaalcode
Speedlight SB-910 - FSA04001Eerens

06/42 596 762

Heythuysen


(Niet gevalideerde gebruiker)

Contacteer gebruiker

 • Kenmerken
 • Categorie: Flitser
 • Merk: Nikon
 • Conditie: Nieuwstaat
 • Statistieken
 • Bekeken: 125 x
 • Datum toegevoegd:
  3-1-2021 16:03:42
 • Datum gewijzigd:
  3-1-2021 16:03:42
 • Gebruiker actief sinds: 16-06-2006
 • Niet gevalideerde gebruiker