Fuji GFX 50R camera 63 + 50 mm lenzen Macro Adapte

Fuji GFX 50R camera 63 + 50 mm lenzen Macro Adapte

Fuji GFX 50R camera 63 + 50 mm lenzen Macro Adapte

528 x bekeken sinds 01 aug 2020 14:26

Omschrijving

Nog in de garantie! Puntgave digitale middenformaat camera Fuji GFX 50r te koop, of inruil/inwissel met digitale Hasselblad (bv X1D met 45 mm en 63 mm lens - in overleg).

Zeer geschikt voor hoogwaardige reisfotografie, landschap, portret, mode en architectuur fotografie. Maar ook voor in de studio. Wordt verkocht met BTW bon.

Camera heeft minder dan 1000 opnames gemaakt, dus is als nieuw. Met twee lenzen: standaardlens 63 mm en een groothoeklens 50 mm pancake, en een Viltrox autofocus lensadapter voor Canon EF lenzen. Werkt goed. Plus een tussenring voor macro opnames. Op de lenzen zitten UV filters. Plus 1 reservebatterij. Ook zit er een mooie en handige houten handgreep op de camera, SmallRig 2253 L Bracket.

Daarbij te koop twee flitsers van Godox met trigger cq transmitter voor Fuji X Pro F: Een Witstro AD200 (ook voor studio) en een handige kleinere opzet flitser TT350. Allebei TTL. Geschikt voor Fuji GFX 50R of 50S (Zie ook andere advertentie). De transmitter is ook alleen te koop. De Godox AD200 gaat alleen samen met de Fuji transmitter weg.

Prachtige set, als nieuw. Mint condition. Te bekijken in Rotterdam op afspraak. Camera met lenzen worden het liefst samen verkocht. Alles nog minimaal 3 maanden binnen winkelgarantie! Aangeschaft bij Calumet. Bonnen en dozen zijn aanwezig.

Lichtgevoelige grote Cmos sensor, dus ideaal voor fotografie met bestaand licht.

GFX 50 R Fuji systeemcamera meetzoeker middenformaat sensor camera. Fujifilm. Flitslamp. Studiolamp. Godox. Als nieuw. Bij vragen neem gerust contact op. Wordt geleverd met BTW bon.

Kenmerken

Categorie
Digitaal middenformaat
Merk
Fujifilm
Conditie
Nieuwstaat

19 jaar actief op Fotoapparatuur

Rotterdam

(Niet gevalideerde gebruiker)