Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Canon EOS 1D Mark IV camera

sinds 14 Jan 2020 14:01 377 x bekeken
Prijs:Omschrijving van deze advertentie

Te koop mijn EOS 1D Mark IV camera in gebruikte staat. Altijd zuinig op geweest, dus hij is nog in prima staat. Op een paar kleine plekjes ontbreekt er een beetje verf (alleen te zien als je echt heel goed kijkt), maar dat is onvermijdelijk, echt niets schokkends

Met deze camera zijn 101k foto's gemaakt, hij zit dus op 1/3e van wat Canon garandeert en kan nog jaren mee. Dit is het nieuwste/laatste cameramodel van Canon in de professionele range met 1.3x cropfactor, dus ideaal voor o.a. sport en natuurfotografie. Toen deze camera uitkwam fotografeerden alle professionals ermee op de Olympische Spelen en andere sportevenementen (inmiddels is er natuurlijk een nieuwer cameramodel uit).

Als je momenteel met een EOS 1D Mark III, 5D Mark III, 6D, 7D Mark II of lager model fotografeert, wordt dit een enorme vooruitgang! Zeer snelle autofocus, 10 foto's per seconde, je merkt meteen dat de fotokwaliteit vooruit gaat. De fotokwaliteit met deze camera is echt top.

Meegeleverd worden de volgende accessoires:
* Originele Canon LP-E4 accu;
* Originele Canon LC-E4 Oplader;
* Handleiding (PDF);
* Kabel om camera op tv aan te sluiten.

Vraagprijs is €900, maar bieden staat vrij. Op te lage biedingen wordt niet gereageerd! Alleen af te halen, zodat je de camera vooraf kan controleren (neem gerust de tijd) en tevreden naar huis gaat.Dirk Jan

Geen telefoonnummer

Maarssen


(Niet gevalideerde gebruiker)

Contacteer gebruiker

  • Statistieken
  • Bekeken: 377 x
  • Date Added:
    1/14/2020 2:23:35 PM
  • Date Modified:
    1/14/2020 2:23:35 PM
  • Gebruiker actief sinds: 23-01-2019
  • Niet gevalideerde gebruiker