Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Sony Alpha 7 body te koop

sinds 06 Jan 2020 14:01 75 x bekeken
Prijs: € 300.00

Omschrijving van deze advertentie

Altijd al een Full Frame camera willen hebben? Ik ook. Maar ga nu updaten. Heb altijd heel veel plezier van deze zeer flexibele, goed instelbare en prima beeldkwaliteit leverende SONY Alpha 7 body gehad. Ik heb hem dus ook goed gebruikt.

Je koopt een 100% technisch goede camera en kan hem zelf komen testen. Neem je eigen e-mount objectief mee en kom eens fotograferen.

Je krijgt de bon van de leverancier uit Urk, uit 2015 te zien, krijgt er twee batterijen bij, boekje, halsband, lader en doos.

Het display aan de achterzijde bevat geen voelbare krassen. Wat het wel is, is mij niet duidelijk maar je ziet er iets van lichte krasjes in hoewel je die niet voelt. Het display zelf is helemaal in orde. Hij toont prachtig beeld. Geen dode pixels of iets dergelijks.

Een van de foto's bij deze advertentie is recent gemaakt in Joshua Tree National Park, in Amerika, in december 2018. Objectief Zeiss 16/70 4. Overtuig jezelf van de beeldkwaliteit. Op verzoek heb ik er veel meer. Geen dode pixels in de sensor dus. Dat je het maar even ziet.

Kortom: een zeer goede body die op zoek is naar een nieuwe enthousiaste eigenaar.Doe een bod (vanaf) 300 euro.

Over de verkoop: we rekenen alleen cash af. Geen overmaking ter plaatse (vanwege de vele nep bank-apps).René

Geen telefoonnummer

amersfoort


Gevalideerde gebruiker

Contacteer gebruiker

  • Statistieken
  • Bekeken: 75 x
  • Date Added:
    1/6/2020 2:20:47 PM
  • Date Modified:
    1/16/2020 9:46:37 PM
  • Gebruiker actief sinds: 23-01-2007
  • Niet gevalideerde gebruiker