Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Sony Planar T* 85 mm F1.4 ZA A-Mount

sinds 25 Nov 2019 12:11 127 x bekeken
Prijs: € 850.00

Omschrijving van deze advertentie

Sony Zeiss Planar T* 85mm f/1.4 ZA objectief
De Sony Zeiss Planar T* 85mm f/1.4 ZA is een snel en lichtsterk objectief met een maximaal diafragma van f/1.4. In combinatie met de Super SteadyShot beeldstabilisatie van een Sony DSLR levert dit objectief geweldige resultaten, zelfs wanneer u uit de hand fotografeert in situaties met weinig licht. De vaste brandpuntsafstand van 85mm en de precisie-optica van Carl Zeiss maken dit product tot de perfecte keus voor portret- of landschapsfotografie op basis van medium-telefoto.

Scherp en toch zacht
Het Carl Zeiss Planar T* 85 mm F1.4 ZA objectief is ontworpen voor fullframe DSLR's maar kan prima worden gebruikt op camera's met een APS-C formaat sensor. Het objectief heeft een optisch ontwerp dat bestaat uit 8 elementen die binnen 7 groepen zijn geplaatst voor heldere en scherpe opnames. Het objectief is uitgerust met een negenblads afgerond diafragma voor meer natuurlijke weergave van de bokeh.

Scherpstellen
Het scherpstelmechanisme aan de achterzijde van de Planar T* 85mm F1.4 ZA verkleint de minimale scherpstelafstand en zorgt voor een snellere automatische scherpstelling. In de autofocus-stand zorgt de niet-roterende scherpstelring voor een soepele, onopvallende beweging. Wilt u de scherpstelling vergrendelen bij gebruik van de huidige instelling? Geen probleem. Op de 85mm is de scherpstelvergrendelingsknop gemakkelijk te bereiken, zodat u zich kunt blijven concentreren op het maken van de opname.
Kenmerken
- Lichtsterk diafragma van maximaal f/1.4
- Ideaal voor portretten, close-ups en opnames bij weinig licht
- Voortreffelijke beeldkwaliteit met een uitstekende resolutie en hoog contrast
- Cirkelvormige diafragma voor een prachtig scherptediepteverloopt.snijder

Geen telefoonnummer

hazerswoude


(Niet gevalideerde gebruiker)

Contacteer gebruiker

 • Kenmerken
 • Categorie: Lens (AF)
 • Merk: Sony
 • Conditie: Lichte gebruikssporen
 • Statistieken
 • Bekeken: 127 x
 • Date Added:
  11/25/2019 12:11:13 PM
 • Date Modified:
  11/25/2019 12:11:13 PM
 • Gebruiker actief sinds: 05-04-2010
 • Niet gevalideerde gebruiker