Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Canon EF 24-70mm f/2.8L USM - GERESERVEERD

Prijs: To Be Agreed

Overzicht

Te koop aangeboden wegens gebruik ander objectief:

- Canon EF 24-70mm f/2.8L USM

Dit model Canon EF-lens behoeft voor de kenners geen nadere toelichting. Een topper in het Canon EF L gamma en de beste in zijn brandpuntsafstanden (alleen de Mark II is echt beter).

Superscherp en met zijn 2.8 lichtsterkte over het gehele bereik echt perfect voor de meest veeleisende lichtomstandigheden. Prachtige bokeh en snelle en stille focus dankzij de USM motor.

De lens is technisch en optisch puntgaaf, en altijd gebruikt met UV-filter als bescherming. Ik heb hem hoofdzakelijk gebruikt voor architectuurfotografie, en de lens is dus niet gebruikt in clubs of andere 'lens-uitdagende' omstandigheden.

Zoals te zien op de foto's komt de lens met de originele verpakking, de originele EW-83F zonnekap en de originele LP1219 lens-pouch, en natuurlijk ook de gebruiksaanwijzing.

De lens kan tegen contante betaling worden afgehaald in Eindhoven (koffie staat klaar) en mag dan uiteraard ook met je eigen camera getest worden.
Verzekerde verzending binnen Nederland is na betaling per bank vooraf ook mogelijk. Zie mijn beoordelingen om betrouwbaar te kopen.
Voor vragen of meer informatie, stuur even een berichtje.

En tenslotte...bieden mag, maar geen onzinbiedingen svp.


Kaart

Nieuw Prijzen

Geen nieuw prijzen gevonden.

Contacteer gebruiker

Toon alle advertenties

Meld misbruik ?

 • OVERIG
 • Date Added:
  9/6/2019 7:44:51 PM
 • Date Modified:
  11/14/2019 9:12:53 AM
 • IP Address: 77.162.50.161:37198
 • Bekeken: 150
 • Actief sinds: 03-09-2018
 • Niet gevalideerde gebruiker